Close Menu
    Més notícies

    La restauració ambiental del Pla de Salito conservarà una planta aquàtica única de la zona

    desembre 5, 2025

    La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants

    desembre 5, 2025

    L’Alt Urgell dissenya un pla per ajudar a la integració de les persones nouvingudes

    desembre 5, 2025

    Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils

    desembre 5, 2025

    La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana

    desembre 5, 2025

    La línia d’autobús Barcelona-Puigcerdà suma dues noves expedicions directes

    desembre 5, 2025
    Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
    Últimes notícies:
    • La restauració ambiental del Pla de Salito conservarà una planta aquàtica única de la zona
    • La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants
    • L’Alt Urgell dissenya un pla per ajudar a la integració de les persones nouvingudes
    • Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils
    • La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana
    • La línia d’autobús Barcelona-Puigcerdà suma dues noves expedicions directes
    • Un projecte d’Oliana que vincula gent gran i comunitat ha estat premiat per la Universitat de Barcelona
    • Els centres educatius de la Ribagorça reben maletes viatgeres per fomentar la lectura
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Successos
    • Medi ambient
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • agenda
    • Opinió
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    Home»Economia»Seminaris de cuina per millorar la tècnica i la creativitat dels restauradors del Pallars
    Economia

    Seminaris de cuina per millorar la tècnica i la creativitat dels restauradors del Pallars

    ‘Cuinem Talent’, iniciativa organitzada per Sobirà Dinàmic i Al Teu Gust, ha tingut lloc a l’Escola d’Hoteleria del Pallars
    novembre 22, 2024
    Un dels plats elaborats durant un dels tallers de cuina./CCPS.

    REDACCIÓ (Sort).- Sobirà Dinàmic i Al Teu Gust han organitzat ‘Cuinem Talent’, un cicle de tres seminaris de cuina per a restauradors a l’Escola d’Hoteleria del Pallars, durant octubre i novembre. Els tallers han tingut una gran acollida al sector amb una mitjana de 12 assistents per sessió, tant professionals com alumnes.

    Òscar Poquet, un dels restauradors del territori que han compartit els seus coneixements durant els tallers de cuina./CCPS.

    Durant els tallers un professional local ha realitzat una demostració en viu d’un plat o d’una tècnica culinària. En aquesta edició han participat els restauradors Òscar Poquet, del Restaurant Les Nous de Rialp, Oriol Pallarès, de l’obrador És Pallarès de Tremp, i Ivan Agustí, de l’Obrador d’Autor d’Estac.

    Durant les sessions, els participants han tingut l’oportunitat d’ampliar els seus coneixements, generar noves idees i impulsar la seva creativitat amb l’orientació dels millors professionals del territori.

    Les propostes seleccionades han estat: la cuina de l’arròs de muntanya, l’elaboració de conserves artesanes amb productes locals i la creació de postres amb ingredients de proximitat.

    Aquesta iniciativa forma part de la col·laboració entre Sobirà Dinàmic (Ajuntament de Sort i Consell Comarcal del Pallars Sobirà) i Al Teu Gust (Ajuntament de Tremp), amb el suport del programa Treball a les comarques del Servei d’Ocupació de Catalunya.

    Ajuntament de Sort Ajuntament de Tremp Al Teu Gust Consell Comarcal del Pallars Sobirà cuina Cuinem Talent Escola d'Hoteleria del Pallars restauració Servei Ocupació Catalunya Sobirà Dinàmic Tallers de cuina
    Share. Facebook WhatsApp Twitter Email LinkedIn Telegram

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    El programa Orienta d’inserció laboral de l’Alt Urgell ha atès 115 persones en nou mesos

    desembre 3, 2025

    Govern atorga una subvenció de 507.000€ perquè l’estació d’esquí de Tavascan pugui obrir

    novembre 25, 2025

    PallarsActiu reivindica la capacitat de desenvolupament econòmic que té el territori

    novembre 25, 2025
    Segueix-nos
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    La teva opinió importa

    Creus que el Black Friday perjudica el comerç local?
    15 Vots
    Vota

    Som el nou diari digital de l’Alt Pirineu. T’apropem l’actualitat de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

    Email : mbellera@cadenapirenaica.com
    Contacte: +34 653 14 37 29

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    últimes notícies

    La restauració ambiental del Pla de Salito conservarà una planta aquàtica única de la zona

    desembre 5, 2025

    La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants

    desembre 5, 2025

    L’Alt Urgell dissenya un pla per ajudar a la integració de les persones nouvingudes

    desembre 5, 2025
    Publicacions més vistes

    Rescaten dues famílies que feien barranquisme a Bóixols perquè els nens no podien continuar per cansament i fred

    maig 13, 202317.967

    Denuncien l’obertura d’una pista de més de 300 metres de llarg en una zona boscosa protegida de Coll de Nargó

    setembre 5, 202317.124

    Un veí de Puigcerdà deixa en herència 7,2 MEUR a la Residència i a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 20, 20229.408
    Pirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    • Avís legal
    • Cookies
    © 2025 Pirineus Digital - Cadena Pirenaica.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.