Close Menu
    Més notícies

    Delimitat l’entorn de protecció de les pintures rupestres del Roc del Rumbau de Peramola

    desembre 17, 2025

    La Balada de l’Hivern omple l’Espai Joan Perelada i aixeca una gran ovació del públic

    desembre 17, 2025

    Una jornada a Sort reivindica el pastoralisme com a eina de gestió forestal

    desembre 16, 2025

    El circuit circular de Tuixent-La Vansa és molt ben rebut per debutants de l’esquí nòrdic

    desembre 16, 2025

    Els minairons omplen de màgia escoles i llars d’infants de la Seu d’Urgell

    desembre 16, 2025

    Un text sobre superar les pors guanya el primer premi del concurs de microrelats de Sant Sebastià

    desembre 16, 2025
    Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
    Últimes notícies:
    • Delimitat l’entorn de protecció de les pintures rupestres del Roc del Rumbau de Peramola
    • La Balada de l’Hivern omple l’Espai Joan Perelada i aixeca una gran ovació del públic
    • Una jornada a Sort reivindica el pastoralisme com a eina de gestió forestal
    • El circuit circular de Tuixent-La Vansa és molt ben rebut per debutants de l’esquí nòrdic
    • Els minairons omplen de màgia escoles i llars d’infants de la Seu d’Urgell
    • Un text sobre superar les pors guanya el primer premi del concurs de microrelats de Sant Sebastià
    • La Fira de Sant Tomàs de Tremp comptarà amb una trentena de parades aquest dissabte
    • L’Arxiu de l’Alta Ribagorça ingressa set pergamins dels segles XVI i XVII
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Successos
    • Medi ambient
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • agenda
    • Opinió
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    Home»Societat»La Seu amplia el cicle ‘Parlem de formatge’ i proposa activitats durant tot l’any
    Societat

    La Seu amplia el cicle ‘Parlem de formatge’ i proposa activitats durant tot l’any

    maig 6, 2022
    Presentació del cicle 'Parlem de formatge'. / J.P.O.

    L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha presentat aquest divendres una nova edició del Cicle ‘Parlem de formatge’, que torna enguany amb una programació ampliada. De fet, s’allargarà durant tot l’any amb una quinzena de propostes, algunes gratuïtes i altres de pagament. Entre les activitats es contemplen visites, xarrades, tallers i tast de formatges.

    L’alcalde de la Seu d’Urgell, Francesc Viaplana, ha recordat que el 2019 va ser l’últim any que es va poder fer, ja que la pandèmia va obligar a suspendre’l i que “ara el reprenem, però fem un Parlem de formatge ‘plus’, ja que el que volem és fer tot d’activitats entorn del món del formatge d’aquí a final d’any”.

    Les propostes s’iniciaran el pròxim divendres, 13 de maig, amb una visita teatralitzada a la planta dedicada al formatge de l’Espai Ermengol i s’allargaran fins al 30 de desembre. Entre les activitats en destaquen un taller d’elaboració de formatge, una degustació en clau de dona i taules rodones.

    La tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Mireia Font, ha apuntat que l’objectiu d’ampliar el cicle és “també per anar una mica més enllà i parlar del sector formatger, d’estratègies a seguir, d’associacions que participen cada vegada més en temes de formatgeries o com l’elaboració de formatges pot ajudar a la repoblació de zones rurals del Pirineu”.

    Per la seva banda, el vicealcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, ha manifestat que “aquí som uns grans degustadors de formatge i aquesta és una nova oportunitat per conèixer més el tema del formatge, la seva cultura i augmentar aquesta pedagogia que s’està fent des de fa tant de temps al votant del formatge, lligada amb la fira de Sant Ermengol”.

    Enguany, justament, torna una de les propostes que més ràpid esgota les places disponibles, el tast comentat dels guanyadors de la Fira de Sant Ermengol, a càrrec d’Eugeni Celery, que tindrà lloc l’1 d’octubre.

    Excepte el taller d’elaboració de formatge, que tindrà lloc a la mateixa formatgeria, la resta d’activitats es duran a terme a l’Espai Ermengol.

    Alt Urgell formatge la seu d'urgell Parlem de formatge Societat
    Share. Facebook WhatsApp Twitter Email LinkedIn Telegram

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    Delimitat l’entorn de protecció de les pintures rupestres del Roc del Rumbau de Peramola

    desembre 17, 2025

    El circuit circular de Tuixent-La Vansa és molt ben rebut per debutants de l’esquí nòrdic

    desembre 16, 2025

    Els minairons omplen de màgia escoles i llars d’infants de la Seu d’Urgell

    desembre 16, 2025
    Segueix-nos
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    La teva opinió importa

    Aprofitaràs les primeres setmanes d'obertura de les estacions per anar a esquiar?
    20 Vots
    Vota

    Som el nou diari digital de l’Alt Pirineu. T’apropem l’actualitat de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

    Email : mbellera@cadenapirenaica.com
    Contacte: +34 653 14 37 29

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    últimes notícies

    Delimitat l’entorn de protecció de les pintures rupestres del Roc del Rumbau de Peramola

    desembre 17, 2025

    La Balada de l’Hivern omple l’Espai Joan Perelada i aixeca una gran ovació del públic

    desembre 17, 2025

    Una jornada a Sort reivindica el pastoralisme com a eina de gestió forestal

    desembre 16, 2025
    Publicacions més vistes

    Rescaten dues famílies que feien barranquisme a Bóixols perquè els nens no podien continuar per cansament i fred

    maig 13, 202317.972

    Denuncien l’obertura d’una pista de més de 300 metres de llarg en una zona boscosa protegida de Coll de Nargó

    setembre 5, 202317.128

    Un veí de Puigcerdà deixa en herència 7,2 MEUR a la Residència i a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 20, 20229.415
    Pirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    • Avís legal
    • Cookies
    © 2025 Pirineus Digital - Cadena Pirenaica.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.