Close Menu
    Més notícies

    La restauració ambiental del Pla de Salito conservarà una planta aquàtica única de la zona

    desembre 5, 2025

    La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants

    desembre 5, 2025

    L’Alt Urgell dissenya un pla per ajudar a la integració de les persones nouvingudes

    desembre 5, 2025

    Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils

    desembre 5, 2025

    La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana

    desembre 5, 2025

    La línia d’autobús Barcelona-Puigcerdà suma dues noves expedicions directes

    desembre 5, 2025
    Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
    Últimes notícies:
    • La restauració ambiental del Pla de Salito conservarà una planta aquàtica única de la zona
    • La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants
    • L’Alt Urgell dissenya un pla per ajudar a la integració de les persones nouvingudes
    • Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils
    • La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana
    • La línia d’autobús Barcelona-Puigcerdà suma dues noves expedicions directes
    • Un projecte d’Oliana que vincula gent gran i comunitat ha estat premiat per la Universitat de Barcelona
    • Els centres educatius de la Ribagorça reben maletes viatgeres per fomentar la lectura
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Successos
    • Medi ambient
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • agenda
    • Opinió
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    Home»Societat»La formatgeria Castell-llebre rep el premi del jurat jove del Concurs de Formatges de la Seu
    Societat

    La formatgeria Castell-llebre rep el premi del jurat jove del Concurs de Formatges de la Seu

    La proposta ha tingut lloc per primera vegada fora del cap de setmana de la Fira de Sant Ermengol
    octubre 23, 2023
    El jurat jove del Concurs de formatges artesans 2023. / AJ. LA SEU D'URGELL

    JUDIT PUJOL ODÉN (La Seu d’Urgell).- ‘El Crua’ de la Formatgeria Castell-llebre ha estat el formatge que més ha agradat al jurat jove del Concurs de Formatges Artesans del Pirineu, celebrat a la Seu d’Urgell. El guanyador ha estat escollit entre set formatges premiats en diferents categories del certamen, celebrat el passat cap de setmana, en el marc de la Fira de Sant Ermengol.

    El jurat jove del Concurs de formatges artesans 2023. / AJ. LA SEU 

    El formatge guanyador ha estat escollit segons la majoria, tot i que hi ha hagut gustos molt variats. Així, un dels membres del jurat jove, Marc Santamaria, ha explicat que “aquesta activitat m’ha semblat molt divertida, perquè a mi m’agrada molt el formatge i en sé valorar molt el gust; però el que han elegit la majoria no és el que més m’ha agradat, sinó que ha estat el blau”.

    Els nou joves que han format el jurat són alumnat de segon curs de secundària, escollits pels diferents instituts de la ciutat. Una altra de les integrants del jurat jove, Ona Perarnau, ha detallat que prèviament “vam fer un projecte on vam acabar fent una revista parlant sobre els formatges i els professors van decidir que els que tinguessin més interès en el tema, poguessin tenir l’oportunitat de venir aquí”.

    L’activitat s’ha organitzat, per primera vegada, fora del cap de setmana de la fira, tal com ha remarcat la tinent d’alcalde d’Educació de la Seu d’Urgell, Cristina Moreno, que ha indicat que “la idea és que la Fira de Sant Ermengol continuï sent un referent i continuï creixent, i per això enguany la setmana següent de fira veiem que encara tenim actes”.

    L’activitat ha estat conduïda per la professora de l’Escola Agrària del Pirineu, Nati Valls.

    alimentació Alt Urgell Concurs de Formatges Fira de Sant Ermengol formatge gastronomia jurat jove la seu d'urgell Societat
    Share. Facebook WhatsApp Twitter Email LinkedIn Telegram

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants

    desembre 5, 2025

    L’Alt Urgell dissenya un pla per ajudar a la integració de les persones nouvingudes

    desembre 5, 2025

    La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana

    desembre 5, 2025
    Segueix-nos
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    La teva opinió importa

    Creus que el Black Friday perjudica el comerç local?
    15 Vots
    Vota

    Som el nou diari digital de l’Alt Pirineu. T’apropem l’actualitat de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

    Email : mbellera@cadenapirenaica.com
    Contacte: +34 653 14 37 29

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    últimes notícies

    La restauració ambiental del Pla de Salito conservarà una planta aquàtica única de la zona

    desembre 5, 2025

    La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants

    desembre 5, 2025

    L’Alt Urgell dissenya un pla per ajudar a la integració de les persones nouvingudes

    desembre 5, 2025
    Publicacions més vistes

    Rescaten dues famílies que feien barranquisme a Bóixols perquè els nens no podien continuar per cansament i fred

    maig 13, 202317.967

    Denuncien l’obertura d’una pista de més de 300 metres de llarg en una zona boscosa protegida de Coll de Nargó

    setembre 5, 202317.124

    Un veí de Puigcerdà deixa en herència 7,2 MEUR a la Residència i a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 20, 20229.408
    Pirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    • Avís legal
    • Cookies
    © 2025 Pirineus Digital - Cadena Pirenaica.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.