Close Menu
    Més notícies

    Radioaficionats del Pallars Jussà busquen la victòria en el concurs internacional ARRL 10m. Contest

    desembre 14, 2025

    Port Ainé inicia la temporada amb l’obertura del restaurant Clots a la cota 2.100

    desembre 14, 2025

    Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”

    desembre 12, 2025

    Rialp reobrirà definitivament al febrer l’accés a Escàs i Caregue després de l’esllavissada de l’agost

    desembre 12, 2025

    Quan el món trontolla

    desembre 12, 2025

    El Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell compta amb més de 1.800 treballs presentats

    desembre 12, 2025
    Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
    Últimes notícies:
    • Radioaficionats del Pallars Jussà busquen la victòria en el concurs internacional ARRL 10m. Contest
    • Port Ainé inicia la temporada amb l’obertura del restaurant Clots a la cota 2.100
    • Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”
    • Rialp reobrirà definitivament al febrer l’accés a Escàs i Caregue després de l’esllavissada de l’agost
    • Quan el món trontolla
    • El Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell compta amb més de 1.800 treballs presentats
    • Junts exigeix agilitat perquè els pirinencs puguin utilitzar més serveis de l’hospital d’Andorra
    • Un èxit espaterrant!
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Successos
    • Medi ambient
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • agenda
    • Opinió
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    Home»Societat»El 14è cicle ‘Parlem de Formatge’ aposta pels tallers d’elaboració i la formació nutricional
    Societat

    El 14è cicle ‘Parlem de Formatge’ aposta pels tallers d’elaboració i la formació nutricional

    Compta amb nou propostes diferents que s’iniciaran el 31 de maig i finalitzaran el 23 de desembre
    maig 21, 2025
    Gemma Tó, regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, amb Anna López, coordinadora de l'Espai Ermengol, durant la presentació./Aj. la Seu.

    REDACCIÓ (La Seu d’Urgell).- El cicle ‘Parlem de Formatge’ fa un pas endavant en aquesta 14a edició, amb algunes de les activitats situades fora de l’Espai Ermengol, i alhora vol donar a conèixer el valor nutricional del formatge. La iniciativa comptarà amb nou propostes de diferents temàtiques relacionades amb el formatge que s’iniciaran el 31 de maig i finalitzaran el 23 de setembre.

    Un taller d’una edició anterior al Mas d’Eroles./J.P.O.

    Tres dels tallers estaran dedicats a l’elaboració de diferents formatges: ‘Quefir, un tresor probiòtic’, que anirà a càrrec d’Aleix Serra (dissabte 31 de maig); ‘Elaboració de formatge tupí’, a càrrec de la formatgeria Tros de Sort (dissabte 15 novembre), i ‘Fem mató’, a càrrec de Pilà Motlló (dimarts 23 desembre).

    També s’organitzaran cinc tastos guiats, ‘Kaori pirinenc. Una trobada entre l’aroma del formatge, el caràcter del vi i la subtilesa nipona’, que tindrà lloc al restaurant Taraó d’Arsèguel, a càrrec de Queviures Conxita (dimecres 11 de juny); ‘Formatges madurats L’Abadessa, edició limitada, celebrem 10 anys!’, a càrrec de Judit Carreira, de la Formatgeria L’Abadessa (divendres 20 de juny); ‘Cervesa Gall Negre i Formatges Mas d’Eroles’, que tindrà lloc a la Torre Solsona (Castellciutat), a càrrec de Jordi Blasco i Salvador Maura (dissabte 12 de juliol); ‘Vermutegem’, a càrrec de Queviures Conxita, al pati de la Biblioteca Sant Agustí (dissabte 27 de setembre), i Guanyadors del Concurs de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu 2024, a càrrec d’Eugeni Celery (dissabte 4 d’octubre).

    Tant els tallers com els tastos són de pagament. Per assistir qualsevol dels tallers i tastos cal fer reserva prèvia. L’aforament està limitat a 25 persones per activitat.

    Xerrada nutricional

    El ‘Parlem de Formatge’ d’enguany també apostarà pel coneixement amb la xerrada ‘El formatge a la dieta: beneficis, mites i realitats’, que anirà a càrrec de la nutricionista Maria Cerqueda. Aquesta activitat, que es realitzarà el dimecres 24 de setembre, a l’Espai Ermengol, és gratuïta.

    Elaboració de formatges Espai Ermengol Formació nutricional formatge la seu d'urgell Parlem de formatge promoció econòmica
    Share. Facebook WhatsApp Twitter Email LinkedIn Telegram

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    El projecte Tió solidari de l’escola Mossèn Albert Vives de la Seu recull 480 kg d’aliments

    desembre 11, 2025

    Un torneig de Goalball fomenta valors d’inclusió entre l’alumnat de l’Alt Urgell

    desembre 11, 2025

    5.000 estels il·luminen la lluita contra el càncer infantil a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 10, 2025
    Segueix-nos
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    La teva opinió importa

    Aprofitaràs les primeres setmanes d'obertura de les estacions per anar a esquiar?
    17 Vots
    Vota

    Som el nou diari digital de l’Alt Pirineu. T’apropem l’actualitat de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

    Email : mbellera@cadenapirenaica.com
    Contacte: +34 653 14 37 29

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    últimes notícies

    Radioaficionats del Pallars Jussà busquen la victòria en el concurs internacional ARRL 10m. Contest

    desembre 14, 2025

    Port Ainé inicia la temporada amb l’obertura del restaurant Clots a la cota 2.100

    desembre 14, 2025

    Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”

    desembre 12, 2025
    Publicacions més vistes

    Rescaten dues famílies que feien barranquisme a Bóixols perquè els nens no podien continuar per cansament i fred

    maig 13, 202317.968

    Denuncien l’obertura d’una pista de més de 300 metres de llarg en una zona boscosa protegida de Coll de Nargó

    setembre 5, 202317.128

    Un veí de Puigcerdà deixa en herència 7,2 MEUR a la Residència i a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 20, 20229.411
    Pirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    • Avís legal
    • Cookies
    © 2025 Pirineus Digital - Cadena Pirenaica.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.