REDACCIÓ (La Seu d’Urgell).- Aquest dimarts, 29 d’octubre, a la sala Immaculada de la Seu d’Urgell es farà un seminari pràctic i gratuït per a evitar el malbaratament d’aliments a casa i a l’escola. El taller està adreçat a professionals que treballen en el sector de menjadors escolars i a personal dels centres educatius però també a famílies i a la societat en general.
El programa arrencarà a les 17:30 hores amb la xerrada ‘Com es treballa el malbaratament als centres educatius de l’Alt Urgell’, a càrrec de la nutricionista Maria Cerqueda, que presentarà els resultats del curs 2023-2024 i les propostes de treball de futur. A continuació, Jordi Tomàs, cuiner i dietista, exposarà propostes pràctiques per prevenir el malbaratament amb una sessió de cuina en directe, i finalment hi haurà un espai de debat i de treball de grup.
L’acció està organitzada pel Consorci Leader GAL Alt Urgell-Cerdanya i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, i compta amb el finançament del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació i de la Unió Europea, en el marc del projecte de cooperació LEADER GUSTUM.