Close Menu
    Més notícies

    Radioaficionats del Pallars Jussà busquen la victòria en el concurs internacional ARRL 10m. Contest

    desembre 14, 2025

    Port Ainé inicia la temporada amb l’obertura del restaurant Clots a la cota 2.100

    desembre 14, 2025

    Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”

    desembre 12, 2025

    Rialp reobrirà definitivament al febrer l’accés a Escàs i Caregue després de l’esllavissada de l’agost

    desembre 12, 2025

    Quan el món trontolla

    desembre 12, 2025

    El Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell compta amb més de 1.800 treballs presentats

    desembre 12, 2025
    Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
    Últimes notícies:
    • Radioaficionats del Pallars Jussà busquen la victòria en el concurs internacional ARRL 10m. Contest
    • Port Ainé inicia la temporada amb l’obertura del restaurant Clots a la cota 2.100
    • Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”
    • Rialp reobrirà definitivament al febrer l’accés a Escàs i Caregue després de l’esllavissada de l’agost
    • Quan el món trontolla
    • El Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell compta amb més de 1.800 treballs presentats
    • Junts exigeix agilitat perquè els pirinencs puguin utilitzar més serveis de l’hospital d’Andorra
    • Un èxit espaterrant!
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Successos
    • Medi ambient
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • agenda
    • Opinió
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    Home»Societat»Samosses veganes cuinades pels joves del territori
    Societat

    Samosses veganes cuinades pels joves del territori

    L’Oficina Jove organitza un taller de cuina vegetariana per dinamitzar el col·lectiu
    abril 16, 2024
    Participants al taller de cuina Vegana organitzat per l'Oficina Jove de Sort./J.P.

    J.P. (Sort).- L’Oficina Jove de Sort té una diversa programació pel jovent de la comarca, entre la qual es troba el curs de cuina que ha tingut lloc aquest dimarts i al qual s’hi ha apuntat un grup de joves d’entre 12 i 35 anys del Pallars. L’Amparo, cuinera del restaurant All Negre, de Montardit de Baix, els ha ensenyat a preparar la versió vegana de les samosses, un aperitiu tradicional de l’Índia que originàriament s’elabora amb ou i carn.

    Aquest taller forma part del cicle d’activitats que l’Oficina Jove agenda dues vegades l’any, a la primavera i a la tardor, amb l’objectiu de dinamitzar el col·lectiu i oferir tastets de les coses que poden arribar a fer a la comarca.

    Per Carlos Serrano, dinamitzador juvenil de l’Oficina Jove del Pallars Sobirà, es tracta de “fer tallers que poden ser d’interès del jovent del Pallars, que estan molt arrelats a la vida quotidiana de la comarca”. Entre d’altres, tenen programats, com confirma Serrano, “un taller de cuina artesanal, un altre de cosmètica naturla i un barranc que farà una empresa del Pallars”.

    A part dels cicles estacionals, l’Oficina Jove també dinamitza un centre de socialització i activitats permanents anomenat Espai Jove. Aquest espai, com explica Gadi Romero, tècnica de Joventut, Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sort, és un “punt de trobada on els joves poden passar l’estona, cuina o berenar”, i on també “oferim petits tallers com ara de fabricació de flors, o un cine fòrum”. L’objectiu, conclou Romero, és “oferir aquest espai on es puguin crear sinergies entre els joves de Sort”. Hi ha un altre espai similar a Esterri d’Àneu, i de manera intermitent, un altre a Llavorsí.

    El repte més gran que es troben de cara a la dinamització és el de la comunicació intermunicipal. Per tal de motivar la màxima participació, l’Oficina sol programar activitats als nuclis de més població.

    Cuina vegana joves Oficina jove Pallars Sobirà Sort tallers
    Share. Facebook WhatsApp Twitter Email LinkedIn Telegram

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”

    desembre 12, 2025

    Rialp reobrirà definitivament al febrer l’accés a Escàs i Caregue després de l’esllavissada de l’agost

    desembre 12, 2025

    El projecte Tió solidari de l’escola Mossèn Albert Vives de la Seu recull 480 kg d’aliments

    desembre 11, 2025
    Segueix-nos
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    La teva opinió importa

    Aprofitaràs les primeres setmanes d'obertura de les estacions per anar a esquiar?
    17 Vots
    Vota

    Som el nou diari digital de l’Alt Pirineu. T’apropem l’actualitat de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

    Email : mbellera@cadenapirenaica.com
    Contacte: +34 653 14 37 29

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    últimes notícies

    Radioaficionats del Pallars Jussà busquen la victòria en el concurs internacional ARRL 10m. Contest

    desembre 14, 2025

    Port Ainé inicia la temporada amb l’obertura del restaurant Clots a la cota 2.100

    desembre 14, 2025

    Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”

    desembre 12, 2025
    Publicacions més vistes

    Rescaten dues famílies que feien barranquisme a Bóixols perquè els nens no podien continuar per cansament i fred

    maig 13, 202317.968

    Denuncien l’obertura d’una pista de més de 300 metres de llarg en una zona boscosa protegida de Coll de Nargó

    setembre 5, 202317.128

    Un veí de Puigcerdà deixa en herència 7,2 MEUR a la Residència i a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 20, 20229.411
    Pirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    • Avís legal
    • Cookies
    © 2025 Pirineus Digital - Cadena Pirenaica.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.