Close Menu
    Més notícies

    La restauració ambiental del Pla de Salito conservarà una planta aquàtica única de la zona

    desembre 5, 2025

    La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants

    desembre 5, 2025

    L’Alt Urgell dissenya un pla per ajudar a la integració de les persones nouvingudes

    desembre 5, 2025

    Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils

    desembre 5, 2025

    La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana

    desembre 5, 2025

    La línia d’autobús Barcelona-Puigcerdà suma dues noves expedicions directes

    desembre 5, 2025
    Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
    Últimes notícies:
    • La restauració ambiental del Pla de Salito conservarà una planta aquàtica única de la zona
    • La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants
    • L’Alt Urgell dissenya un pla per ajudar a la integració de les persones nouvingudes
    • Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils
    • La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana
    • La línia d’autobús Barcelona-Puigcerdà suma dues noves expedicions directes
    • Un projecte d’Oliana que vincula gent gran i comunitat ha estat premiat per la Universitat de Barcelona
    • Els centres educatius de la Ribagorça reben maletes viatgeres per fomentar la lectura
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Successos
    • Medi ambient
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • agenda
    • Opinió
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    Home»Societat»Maria Nicolau lloa la vedella dels petits productors del Pallars al Vianda
    Societat

    Maria Nicolau lloa la vedella dels petits productors del Pallars al Vianda

    La xef catalana ha estat la convidada estrella del 3r Festival Gastronòmic de la Pobla de Segur
    setembre 21, 2024
    Maria Nicolau, durant el seu 'espectacle' gastronòmic al Vianda d'enguany./E.V.

    REDACCIÓ (Pobla de Segur).- Aquest dissabte, la Pobla de Segur ha celebrat la tercera jornada del seu Festival Gastronòmica Vianda amb Maria Nicolau com a plat fort. La xef catalana ha fet un particular espectacle on ha lloat la cuina tradicional de la vedella del Pallars, per a continuació elaborar una recepta amb una salsa ‘pesto’ catalana.

    Nicolau s’ha mostrat encantada de participar en un festival que s’organitza “on s’inventa la cuina de vedella”, i per tant, ha manifestat que “més que venir a explicar, he vingut a aprendre, perquè tots els que m’han escoltat han viscut envoltats de vedelles i es guanyen la vida en part gràcies a elles”. “L’únic que puc fer és agafar aquest missatge i aquest amor i expandir-lo”, ha comentat Nicolau, perquè tot i que es distribueix a tota Catalunya “molta gent no sap que ha menjat aquesta vedella a grans restaurants del país que aposten per petits productors, gent de proximitat del Pallars”.

    A més de la presencia de Nicolau d’aquest dissabte, el Vianda, tot i que ha hagut de cancel·lar el mercat de productors pel mal temps, ha comptat amb un programa atapeït de propostes. Així ho ha explicat Josep Maria Tirbió, regidor de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Pobla: “Va començar dijous amb el projecte d’Alba Jussà de recuperació de llavors. Divendres hi ha haver una activitat per la canalla i gent que volgués fer una terrissa per tastar la seva vianda, i avui que és el dia gros amb la xerrada de la Maria Nicolau, també hi ha hagut l’espai brasa, i un concert per acabar la festa”.

    Festival Gastronòmic Maria Nicolau Pallars Pobla de Segur Vedella Vianda
    Share. Facebook WhatsApp Twitter Email LinkedIn Telegram

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    Comencen les obres a Cal Pensament de la Seu per fer 12 pisos de lloguer assequible per a joves

    desembre 4, 2025

    Tavascan obre aquest dissabte esquí nòrdic, circuits de raquetes i els serveis del refugi

    desembre 4, 2025

    El balanç d’ocupació turística 2025 de Cerdanya, Ripollès i Garrotxa capgira les dades dels últims anys

    desembre 4, 2025
    Segueix-nos
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    La teva opinió importa

    Creus que el Black Friday perjudica el comerç local?
    15 Vots
    Vota

    Som el nou diari digital de l’Alt Pirineu. T’apropem l’actualitat de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

    Email : mbellera@cadenapirenaica.com
    Contacte: +34 653 14 37 29

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    últimes notícies

    La restauració ambiental del Pla de Salito conservarà una planta aquàtica única de la zona

    desembre 5, 2025

    La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants

    desembre 5, 2025

    L’Alt Urgell dissenya un pla per ajudar a la integració de les persones nouvingudes

    desembre 5, 2025
    Publicacions més vistes

    Rescaten dues famílies que feien barranquisme a Bóixols perquè els nens no podien continuar per cansament i fred

    maig 13, 202317.967

    Denuncien l’obertura d’una pista de més de 300 metres de llarg en una zona boscosa protegida de Coll de Nargó

    setembre 5, 202317.124

    Un veí de Puigcerdà deixa en herència 7,2 MEUR a la Residència i a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 20, 20229.408
    Pirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    • Avís legal
    • Cookies
    © 2025 Pirineus Digital - Cadena Pirenaica.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.