Close Menu
    Més notícies

    Crema totalment un altre vehicle al municipi de Montferrer i Castellbò

    desembre 15, 2025

    Radioaficionats del Pallars Jussà busquen la victòria en el concurs internacional ARRL 10m. Contest

    desembre 14, 2025

    Port Ainé inicia la temporada amb l’obertura del restaurant Clots a la cota 2.100

    desembre 14, 2025

    Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”

    desembre 12, 2025

    Rialp reobrirà definitivament al febrer l’accés a Escàs i Caregue després de l’esllavissada de l’agost

    desembre 12, 2025

    Quan el món trontolla

    desembre 12, 2025
    Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
    Últimes notícies:
    • Crema totalment un altre vehicle al municipi de Montferrer i Castellbò
    • Radioaficionats del Pallars Jussà busquen la victòria en el concurs internacional ARRL 10m. Contest
    • Port Ainé inicia la temporada amb l’obertura del restaurant Clots a la cota 2.100
    • Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”
    • Rialp reobrirà definitivament al febrer l’accés a Escàs i Caregue després de l’esllavissada de l’agost
    • Quan el món trontolla
    • El Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell compta amb més de 1.800 treballs presentats
    • Junts exigeix agilitat perquè els pirinencs puguin utilitzar més serveis de l’hospital d’Andorra
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Successos
    • Medi ambient
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • agenda
    • Opinió
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    Home»Societat»Maria Nicolau lloa la vedella dels petits productors del Pallars al Vianda
    Societat

    Maria Nicolau lloa la vedella dels petits productors del Pallars al Vianda

    La xef catalana ha estat la convidada estrella del 3r Festival Gastronòmic de la Pobla de Segur
    setembre 21, 2024
    Maria Nicolau, durant el seu 'espectacle' gastronòmic al Vianda d'enguany./E.V.

    REDACCIÓ (Pobla de Segur).- Aquest dissabte, la Pobla de Segur ha celebrat la tercera jornada del seu Festival Gastronòmica Vianda amb Maria Nicolau com a plat fort. La xef catalana ha fet un particular espectacle on ha lloat la cuina tradicional de la vedella del Pallars, per a continuació elaborar una recepta amb una salsa ‘pesto’ catalana.

    Nicolau s’ha mostrat encantada de participar en un festival que s’organitza “on s’inventa la cuina de vedella”, i per tant, ha manifestat que “més que venir a explicar, he vingut a aprendre, perquè tots els que m’han escoltat han viscut envoltats de vedelles i es guanyen la vida en part gràcies a elles”. “L’únic que puc fer és agafar aquest missatge i aquest amor i expandir-lo”, ha comentat Nicolau, perquè tot i que es distribueix a tota Catalunya “molta gent no sap que ha menjat aquesta vedella a grans restaurants del país que aposten per petits productors, gent de proximitat del Pallars”.

    A més de la presencia de Nicolau d’aquest dissabte, el Vianda, tot i que ha hagut de cancel·lar el mercat de productors pel mal temps, ha comptat amb un programa atapeït de propostes. Així ho ha explicat Josep Maria Tirbió, regidor de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Pobla: “Va començar dijous amb el projecte d’Alba Jussà de recuperació de llavors. Divendres hi ha haver una activitat per la canalla i gent que volgués fer una terrissa per tastar la seva vianda, i avui que és el dia gros amb la xerrada de la Maria Nicolau, també hi ha hagut l’espai brasa, i un concert per acabar la festa”.

    Festival Gastronòmic Maria Nicolau Pallars Pobla de Segur Vedella Vianda
    Share. Facebook WhatsApp Twitter Email LinkedIn Telegram

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    El projecte Tió solidari de l’escola Mossèn Albert Vives de la Seu recull 480 kg d’aliments

    desembre 11, 2025

    5.000 estels il·luminen la lluita contra el càncer infantil a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 10, 2025

    El Pont de Suert demana més serveis mínims en cas de noves vagues al transport de viatgers

    desembre 10, 2025
    Segueix-nos
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    La teva opinió importa

    Aprofitaràs les primeres setmanes d'obertura de les estacions per anar a esquiar?
    17 Vots
    Vota

    Som el nou diari digital de l’Alt Pirineu. T’apropem l’actualitat de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

    Email : mbellera@cadenapirenaica.com
    Contacte: +34 653 14 37 29

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    últimes notícies

    Crema totalment un altre vehicle al municipi de Montferrer i Castellbò

    desembre 15, 2025

    Radioaficionats del Pallars Jussà busquen la victòria en el concurs internacional ARRL 10m. Contest

    desembre 14, 2025

    Port Ainé inicia la temporada amb l’obertura del restaurant Clots a la cota 2.100

    desembre 14, 2025
    Publicacions més vistes

    Rescaten dues famílies que feien barranquisme a Bóixols perquè els nens no podien continuar per cansament i fred

    maig 13, 202317.968

    Denuncien l’obertura d’una pista de més de 300 metres de llarg en una zona boscosa protegida de Coll de Nargó

    setembre 5, 202317.128

    Un veí de Puigcerdà deixa en herència 7,2 MEUR a la Residència i a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 20, 20229.411
    Pirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    • Avís legal
    • Cookies
    © 2025 Pirineus Digital - Cadena Pirenaica.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.