Close Menu
    Més notícies

    Radioaficionats del Pallars Jussà busquen la victòria en el concurs internacional ARRL 10m. Contest

    desembre 14, 2025

    Port Ainé inicia la temporada amb l’obertura del restaurant Clots a la cota 2.100

    desembre 14, 2025

    Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”

    desembre 12, 2025

    Rialp reobrirà definitivament al febrer l’accés a Escàs i Caregue després de l’esllavissada de l’agost

    desembre 12, 2025

    Quan el món trontolla

    desembre 12, 2025

    El Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell compta amb més de 1.800 treballs presentats

    desembre 12, 2025
    Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
    Últimes notícies:
    • Radioaficionats del Pallars Jussà busquen la victòria en el concurs internacional ARRL 10m. Contest
    • Port Ainé inicia la temporada amb l’obertura del restaurant Clots a la cota 2.100
    • Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”
    • Rialp reobrirà definitivament al febrer l’accés a Escàs i Caregue després de l’esllavissada de l’agost
    • Quan el món trontolla
    • El Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell compta amb més de 1.800 treballs presentats
    • Junts exigeix agilitat perquè els pirinencs puguin utilitzar més serveis de l’hospital d’Andorra
    • Un èxit espaterrant!
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Successos
    • Medi ambient
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • agenda
    • Opinió
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    Home»Societat»Els i les alumnes de la UEC de la Seu elaboren una revista sobre el formatge
    Societat

    Els i les alumnes de la UEC de la Seu elaboren una revista sobre el formatge

    ‘Projecte Formatge’ compta amb un seguit d’entrevistes i de passatemps relacionats aquest aliment tant identitari del municipi
    setembre 18, 2024
    Portada de la revista sobre formatge creada pels alumnes de la UEC de la Seu d'Urgell./Aj. la Seu.

    REDACCIÓ (La Seu d’Urgell).- Els i les alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) de la Seu d’Urgell han elaborat una revista, ‘Projecte Formatge’, centrada en un dels elements més significatius del municipi de la Seu d’Urgell, el formatge.

    La regidora d’Educació de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Christina Moreno, ha destacat la importància de projectes com aquest en els que “els i les alumnes que continuen els seus estudis a la UEC, accedeixen no només a un aprenentatge de qualitat, sinó també a uns coneixements propers, contextualitzats i pràctics”.

    La revista està estructurada en dos seccions, una relacionada amb la part més formativa del formatge, i l’altra centrada en l’àmbit més professional. Quant a la primera, han entrevistat al cap de màrqueting i comunicació de la Cooperativa Cadí, Josep Gravet; a Xavier Patxot i Petix, professor de l’Escola Agrària del Pirineu, i a Salvador Maura, mestre formatger de la Formatgeria Mas d’Eroles.

    Per a parlar de la part professional, han entrevistat a Montse Ferrer, directora de la Fundació Planes i Corts d’Estamariu, i al creador de la cooperativa llibrera El Refugi, Miquel Albero. La revista també explica el paper que té l’Associació Menja’t l’Alt Urgell en la indústria.

    A més, a la revista es poden trobar un parell de passatemps i una recepta de formatge fresc o mató de la Formatgeria de l’Abadessa.

    Unitat d’Escolarització Compartida

    La UEC té com a finalitat complementar l’atenció educativa que ofereixen els centres educatius, afavorir l’assoliment de les competències de l’etapa de l’ESO i vetllar per la continuïtat formativa dels i les alumnes amb una metodologia flexible, motivadora i personalitzada per retornar-los la confiança en les possibilitats d’èxit personal i evitar l’abandonament escolar.

    La regidora ha felicitat a totes i tots els alumnes, a l’equip de professionals i als col·laboradors que els acompanyen en aquesta aventura.

    formatge la seu d'urgell Projecte Formatge revista Unitat d'Escolarització Comparticda
    Share. Facebook WhatsApp Twitter Email LinkedIn Telegram

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    El projecte Tió solidari de l’escola Mossèn Albert Vives de la Seu recull 480 kg d’aliments

    desembre 11, 2025

    Un torneig de Goalball fomenta valors d’inclusió entre l’alumnat de l’Alt Urgell

    desembre 11, 2025

    5.000 estels il·luminen la lluita contra el càncer infantil a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 10, 2025
    Segueix-nos
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    La teva opinió importa

    Aprofitaràs les primeres setmanes d'obertura de les estacions per anar a esquiar?
    17 Vots
    Vota

    Som el nou diari digital de l’Alt Pirineu. T’apropem l’actualitat de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

    Email : mbellera@cadenapirenaica.com
    Contacte: +34 653 14 37 29

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    últimes notícies

    Radioaficionats del Pallars Jussà busquen la victòria en el concurs internacional ARRL 10m. Contest

    desembre 14, 2025

    Port Ainé inicia la temporada amb l’obertura del restaurant Clots a la cota 2.100

    desembre 14, 2025

    Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”

    desembre 12, 2025
    Publicacions més vistes

    Rescaten dues famílies que feien barranquisme a Bóixols perquè els nens no podien continuar per cansament i fred

    maig 13, 202317.968

    Denuncien l’obertura d’una pista de més de 300 metres de llarg en una zona boscosa protegida de Coll de Nargó

    setembre 5, 202317.128

    Un veí de Puigcerdà deixa en herència 7,2 MEUR a la Residència i a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 20, 20229.411
    Pirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    • Avís legal
    • Cookies
    © 2025 Pirineus Digital - Cadena Pirenaica.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.