Close Menu
    Més notícies

    Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils

    desembre 5, 2025

    La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana

    desembre 5, 2025

    Un projecte d’Oliana que vincula gent gran i comunitat ha estat premiat per la Universitat de Barcelona

    desembre 5, 2025

    Els centres educatius de la Ribagorça reben maletes viatgeres per fomentar la lectura

    desembre 5, 2025

    L’encesa de les llums de Nadal a la Seu d’Urgell es viurà en directe per Pirineus TV

    desembre 5, 2025

    Comencen les obres a Cal Pensament de la Seu per fer 12 pisos de lloguer assequible per a joves

    desembre 4, 2025
    Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
    Últimes notícies:
    • Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils
    • La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana
    • Un projecte d’Oliana que vincula gent gran i comunitat ha estat premiat per la Universitat de Barcelona
    • Els centres educatius de la Ribagorça reben maletes viatgeres per fomentar la lectura
    • L’encesa de les llums de Nadal a la Seu d’Urgell es viurà en directe per Pirineus TV
    • Comencen les obres a Cal Pensament de la Seu per fer 12 pisos de lloguer assequible per a joves
    • Tavascan obre aquest dissabte esquí nòrdic, circuits de raquetes i els serveis del refugi
    • El balanç d’ocupació turística 2025 de Cerdanya, Ripollès i Garrotxa capgira les dades dels últims anys
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Successos
    • Medi ambient
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • agenda
    • Opinió
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    Home»Societat»Els i les alumnes de la UEC de la Seu elaboren una revista sobre el formatge
    Societat

    Els i les alumnes de la UEC de la Seu elaboren una revista sobre el formatge

    ‘Projecte Formatge’ compta amb un seguit d’entrevistes i de passatemps relacionats aquest aliment tant identitari del municipi
    setembre 18, 2024
    Portada de la revista sobre formatge creada pels alumnes de la UEC de la Seu d'Urgell./Aj. la Seu.

    REDACCIÓ (La Seu d’Urgell).- Els i les alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) de la Seu d’Urgell han elaborat una revista, ‘Projecte Formatge’, centrada en un dels elements més significatius del municipi de la Seu d’Urgell, el formatge.

    La regidora d’Educació de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Christina Moreno, ha destacat la importància de projectes com aquest en els que “els i les alumnes que continuen els seus estudis a la UEC, accedeixen no només a un aprenentatge de qualitat, sinó també a uns coneixements propers, contextualitzats i pràctics”.

    La revista està estructurada en dos seccions, una relacionada amb la part més formativa del formatge, i l’altra centrada en l’àmbit més professional. Quant a la primera, han entrevistat al cap de màrqueting i comunicació de la Cooperativa Cadí, Josep Gravet; a Xavier Patxot i Petix, professor de l’Escola Agrària del Pirineu, i a Salvador Maura, mestre formatger de la Formatgeria Mas d’Eroles.

    Per a parlar de la part professional, han entrevistat a Montse Ferrer, directora de la Fundació Planes i Corts d’Estamariu, i al creador de la cooperativa llibrera El Refugi, Miquel Albero. La revista també explica el paper que té l’Associació Menja’t l’Alt Urgell en la indústria.

    A més, a la revista es poden trobar un parell de passatemps i una recepta de formatge fresc o mató de la Formatgeria de l’Abadessa.

    Unitat d’Escolarització Compartida

    La UEC té com a finalitat complementar l’atenció educativa que ofereixen els centres educatius, afavorir l’assoliment de les competències de l’etapa de l’ESO i vetllar per la continuïtat formativa dels i les alumnes amb una metodologia flexible, motivadora i personalitzada per retornar-los la confiança en les possibilitats d’èxit personal i evitar l’abandonament escolar.

    La regidora ha felicitat a totes i tots els alumnes, a l’equip de professionals i als col·laboradors que els acompanyen en aquesta aventura.

    formatge la seu d'urgell Projecte Formatge revista Unitat d'Escolarització Comparticda
    Share. Facebook WhatsApp Twitter Email LinkedIn Telegram

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    L’encesa de les llums de Nadal a la Seu d’Urgell es viurà en directe per Pirineus TV

    desembre 5, 2025

    Comencen les obres a Cal Pensament de la Seu per fer 12 pisos de lloguer assequible per a joves

    desembre 4, 2025

    La Fira de Nadal de la Pobla de Segur es trasllada a la plaça de l’Ajuntament

    desembre 4, 2025
    Segueix-nos
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    La teva opinió importa

    Creus que el Black Friday perjudica el comerç local?
    15 Vots
    Vota

    Som el nou diari digital de l’Alt Pirineu. T’apropem l’actualitat de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

    Email : mbellera@cadenapirenaica.com
    Contacte: +34 653 14 37 29

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    últimes notícies

    Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils

    desembre 5, 2025

    La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana

    desembre 5, 2025

    Un projecte d’Oliana que vincula gent gran i comunitat ha estat premiat per la Universitat de Barcelona

    desembre 5, 2025
    Publicacions més vistes

    Rescaten dues famílies que feien barranquisme a Bóixols perquè els nens no podien continuar per cansament i fred

    maig 13, 202317.967

    Denuncien l’obertura d’una pista de més de 300 metres de llarg en una zona boscosa protegida de Coll de Nargó

    setembre 5, 202317.124

    Un veí de Puigcerdà deixa en herència 7,2 MEUR a la Residència i a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 20, 20229.408
    Pirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    • Avís legal
    • Cookies
    © 2025 Pirineus Digital - Cadena Pirenaica.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.