Close Menu
    Més notícies

    Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”

    desembre 12, 2025

    Rialp reobrirà definitivament al febrer l’accés a Escàs i Caregue després de l’esllavissada de l’agost

    desembre 12, 2025

    Quan el món trontolla

    desembre 12, 2025

    El Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell compta amb més de 1.800 treballs presentats

    desembre 12, 2025

    Junts exigeix agilitat perquè els pirinencs puguin utilitzar més serveis de l’hospital d’Andorra

    desembre 12, 2025

    Un èxit espaterrant!

    desembre 12, 2025
    Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
    Últimes notícies:
    • Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”
    • Rialp reobrirà definitivament al febrer l’accés a Escàs i Caregue després de l’esllavissada de l’agost
    • Quan el món trontolla
    • El Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell compta amb més de 1.800 treballs presentats
    • Junts exigeix agilitat perquè els pirinencs puguin utilitzar més serveis de l’hospital d’Andorra
    • Un èxit espaterrant!
    • El màster en Gestió d’Àrees de Muntanya celebra el dia Mundial de les Muntanyes a Prat de Cadí
    • El projecte Tió solidari de l’escola Mossèn Albert Vives de la Seu recull 480 kg d’aliments
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Successos
    • Medi ambient
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • agenda
    • Opinió
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    Home»Societat»La primera activitat del cicle ‘Parlem de formatge’ omple totes les places
    Societat

    La primera activitat del cicle ‘Parlem de formatge’ omple totes les places

    Es tracta d'un taller al Mas d'Eroles per aprendre a fer formatge de pasta filada
    agost 23, 2023
    Un taller anterior al Mas d'Eroles. / J.P.O.

    JUDIT PUJOL ODÉN.- El cicle ‘Parlem de formatge’ començarà aquest dijous amb un taller a la formatgeria Mas d’Eroles, que ja compta amb les places completes. L’activitat, que servirà per aprendre a fer formatge de pasta filada, tindrà una participació d’una desena de persones, algunes de les quals estan interessades a obrir un possible obrador artesà en un futur.

    La tècnica de l’Espai Ermengol, des d’on es coordina el cicle, Anna López, ha remarcat que l’activitat permet “conèixer també la part de la producció del formatge, ja que ens agrada molt degustar, saber-lo tallar o com combinar-lo, però també és important donar importància a saber com s’elabora, a aquesta part més artesanal”.

    Des de l’Espai Ermengol s’ha creat una llista d’espera per si surt alguna baixa d’últim moment i s’està estudiant ampliar les places perquè totes les persones interessades hi puguin participar.

    El cicle compta amb un total de nou propostes i la següent serà ja el 29 de setembre. López ha apuntat, però, que “estem veient que la gent ja s’està inscrivint a algunes de les activitats que farem més endavant, de manera que fem una crida perquè la gent que hi estigui interessada no badi i s’hi apunti, perquè totes tenen un aforament limitat, excepte l’activitat infantil, que és un contacontes a la biblioteca”.

    Les inscripcions a totes les activitats del cicle es poden fer al web agenda.laseu.cat.

    Adrall alimenatció Alt Urgell Espai Ermengol formatge gastronomia la seu d'urgell Mas d'Eroles Parlem de formatge Societat
    Share. Facebook WhatsApp Twitter Email LinkedIn Telegram

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    Quan el món trontolla

    desembre 12, 2025

    El Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell compta amb més de 1.800 treballs presentats

    desembre 12, 2025

    Junts exigeix agilitat perquè els pirinencs puguin utilitzar més serveis de l’hospital d’Andorra

    desembre 12, 2025
    Segueix-nos
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    La teva opinió importa

    Aprofitaràs les primeres setmanes d'obertura de les estacions per anar a esquiar?
    16 Vots
    Vota

    Som el nou diari digital de l’Alt Pirineu. T’apropem l’actualitat de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

    Email : mbellera@cadenapirenaica.com
    Contacte: +34 653 14 37 29

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    últimes notícies

    Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”

    desembre 12, 2025

    Rialp reobrirà definitivament al febrer l’accés a Escàs i Caregue després de l’esllavissada de l’agost

    desembre 12, 2025

    El Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell compta amb més de 1.800 treballs presentats

    desembre 12, 2025
    Publicacions més vistes

    Rescaten dues famílies que feien barranquisme a Bóixols perquè els nens no podien continuar per cansament i fred

    maig 13, 202317.968

    Denuncien l’obertura d’una pista de més de 300 metres de llarg en una zona boscosa protegida de Coll de Nargó

    setembre 5, 202317.127

    Un veí de Puigcerdà deixa en herència 7,2 MEUR a la Residència i a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 20, 20229.409
    Pirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    • Avís legal
    • Cookies
    © 2025 Pirineus Digital - Cadena Pirenaica.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.