Close Menu
    Més notícies

    Una jornada a Sort reivindica el pastoralisme com a eina de gestió forestal

    desembre 16, 2025

    El circuit circular de Tuixent-La Vansa és molt ben rebut per debutants de l’esquí nòrdic

    desembre 16, 2025

    Els minairons omplen de màgia escoles i llars d’infants de la Seu d’Urgell

    desembre 16, 2025

    Un text sobre superar les pors guanya el primer premi del concurs de microrelats de Sant Sebastià

    desembre 16, 2025

    La Fira de Sant Tomàs de Tremp comptarà amb una trentena de parades aquest dissabte

    desembre 16, 2025

    L’Arxiu de l’Alta Ribagorça ingressa set pergamins dels segles XVI i XVII

    desembre 16, 2025
    Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
    Últimes notícies:
    • Una jornada a Sort reivindica el pastoralisme com a eina de gestió forestal
    • El circuit circular de Tuixent-La Vansa és molt ben rebut per debutants de l’esquí nòrdic
    • Els minairons omplen de màgia escoles i llars d’infants de la Seu d’Urgell
    • Un text sobre superar les pors guanya el primer premi del concurs de microrelats de Sant Sebastià
    • La Fira de Sant Tomàs de Tremp comptarà amb una trentena de parades aquest dissabte
    • L’Arxiu de l’Alta Ribagorça ingressa set pergamins dels segles XVI i XVII
    • El Museu de Llívia instal·la un paviment podotàctil des del taulell fins a l’espai Fita Zero
    • Llívia defensa la legalitat de l’ordenança de residus a l’espera de la resolució judicial
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Successos
    • Medi ambient
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • agenda
    • Opinió
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    Home»Pirineus»La Molina acull la 10a edició de GastroPirineus
    Pirineus

    La Molina acull la 10a edició de GastroPirineus

    Les jornades de cuina de muntanya, que se celebren aquest dilluns i dimarts, compten amb representants de les comarques pirinenques, i amb un showcooking de Joan Roca
    abril 7, 2025
    La xef Francina Rigat, del restaurant Pont 9 de Camprodon, durant la seva classe magistral./Jofre Figueras.

    REDACCIÓ (La Molina).- L’estació d’esquí i muntanya de La Molina, gestionada per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), acull aquest dilluns i dimarts la 10a edició de GastroPirineus, reafirmant així el seu paper com a referent del turisme gastronòmic i esportiu a la Cerdanya. Aquestes jornades de cuina de muntanya, que enguany s’emmarquen en la designació de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia, serviran per posar en valor la riquesa culinària del Pirineu, amb la participació de reconeguts xefs i col·lectius gastronòmics.

    Programa de l’edició 2025./GENCAT.

    El programa de GastroPirineus 2025 comptarà amb cuiners i cuineres de col·lectius de cuina i representants de les comarques pirinenques que mostraran el seu talent i la seva aposta pel producte de proximitat. A més, aquest any tindrà lloc una sessió magistral a càrrec del prestigiós xef Joan Roca, del Celler de Can Roca, qui tancarà dues jornades d’intensa activitat culinària.

    La Molina, un escenari privilegiat per a la gastronomia i la natura

    A través de GastroPirineus, La Molina no només reivindica el seu compromís amb l’esport i la natura, sinó també amb la gastronomia de muntanya, fomentant la sostenibilitat i la promoció dels productes autòctons. De fet, un dels paquets de final de temporada és el GastroLaMolina, per gaudir de l’esquí i la gastronomia de muntanya. Una proposta ideal per als amants de la neu i la bona cuina en un entorn únic.

    Posar en valor la cuina dels Pirineus

    Una de les elaboracions de la cuina de muntanya./FGC.

    Des del seu naixement el 2016 de la mà de GastroEvents, GastroPirineus s’ha consolidat com un esdeveniment itinerant de referència que posa en valor la cuina tradicional dels Pirineus. La primera edició es va celebrar a la Seu d’Urgell, i des de llavors ha recorregut diferents punts del territori, sempre amb la voluntat de fer arribar la cultura gastronòmica de muntanya al gran públic. Les estacions de Vall de Núria, Port Ainé i Vallter també han acollit el GastroPirineus en edicions anteriors.

    Can Roca FGC gastronomia GastroPirineus la molina
    Share. Facebook WhatsApp Twitter Email LinkedIn Telegram

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    Les estacions d’esquí pirinenques valoren positivament l’inici de la temporada

    desembre 10, 2025

    La Molina avança l’obertura a aquest dissabte amb 14 pistes i fins 40 cm de neu pols

    novembre 26, 2025

    Govern atorga una subvenció de 507.000€ perquè l’estació d’esquí de Tavascan pugui obrir

    novembre 25, 2025
    Segueix-nos
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    La teva opinió importa

    Aprofitaràs les primeres setmanes d'obertura de les estacions per anar a esquiar?
    20 Vots
    Vota

    Som el nou diari digital de l’Alt Pirineu. T’apropem l’actualitat de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

    Email : mbellera@cadenapirenaica.com
    Contacte: +34 653 14 37 29

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    últimes notícies

    Una jornada a Sort reivindica el pastoralisme com a eina de gestió forestal

    desembre 16, 2025

    El circuit circular de Tuixent-La Vansa és molt ben rebut per debutants de l’esquí nòrdic

    desembre 16, 2025

    Els minairons omplen de màgia escoles i llars d’infants de la Seu d’Urgell

    desembre 16, 2025
    Publicacions més vistes

    Rescaten dues famílies que feien barranquisme a Bóixols perquè els nens no podien continuar per cansament i fred

    maig 13, 202317.972

    Denuncien l’obertura d’una pista de més de 300 metres de llarg en una zona boscosa protegida de Coll de Nargó

    setembre 5, 202317.128

    Un veí de Puigcerdà deixa en herència 7,2 MEUR a la Residència i a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 20, 20229.415
    Pirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    • Avís legal
    • Cookies
    © 2025 Pirineus Digital - Cadena Pirenaica.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.