REDACCIÓ (Sort).- Els i les estudiants de l’Escola d’Hoteleria del Pallars han visitat l’Escola d’Hostaleria de Figueres per participar en el primer intercanvi ‘Un tast de mar i muntanya’, una trobada organitzada amb l’objectiu de fomentar l’intercanvi cultural i gastronòmic, el desenvolupament de receptes innovadores, la millora de les competències professionals de l’alumnat i la promoció del turisme gastronòmic per establir col·laboracions futures entre les dues escoles.

Durant aquestes jornades, l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) de cuina i gastronomia i del CFGM de serveis en restauració ha tingut l’oportunitat de treballar conjuntament en la creació i elaboració de receptes pròpies de cada territori. A més, han realitzat diverses visites culturals.
La iniciativa ha funcionat tan bé que en el proper curs l’alumnat de l’Escola de Sort serà l’amfitrió de l’alumnat de Figueres amb l’objectiu de donar continuïtat a l’experiència i seguir fomentant l’aprenentatge compartit i l’enriquiment professional dels i les estudiants.
Aquesta iniciativa compta amb el suport del Serveis Territorials d’Educació i Formació Professional a l’Alt Pirineu i dels Serveis Educatius dels Pallars i Alt Empordà.