Close Menu
    Més notícies

    La restauració ambiental del Pla de Salito conservarà una planta aquàtica única de la zona

    desembre 5, 2025

    La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants

    desembre 5, 2025

    L’Alt Urgell dissenya un pla per ajudar a la integració de les persones nouvingudes

    desembre 5, 2025

    Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils

    desembre 5, 2025

    La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana

    desembre 5, 2025

    La línia d’autobús Barcelona-Puigcerdà suma dues noves expedicions directes

    desembre 5, 2025
    Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
    Últimes notícies:
    • La restauració ambiental del Pla de Salito conservarà una planta aquàtica única de la zona
    • La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants
    • L’Alt Urgell dissenya un pla per ajudar a la integració de les persones nouvingudes
    • Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils
    • La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana
    • La línia d’autobús Barcelona-Puigcerdà suma dues noves expedicions directes
    • Un projecte d’Oliana que vincula gent gran i comunitat ha estat premiat per la Universitat de Barcelona
    • Els centres educatius de la Ribagorça reben maletes viatgeres per fomentar la lectura
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Successos
    • Medi ambient
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • agenda
    • Opinió
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    Home»Societat»Estudiants d’hoteleria del Pallars participen a l’intercanvi gastronòmic ‘Un tast de mar i muntanya’
    Societat

    Estudiants d’hoteleria del Pallars participen a l’intercanvi gastronòmic ‘Un tast de mar i muntanya’

    Ha visitat l’Escola d’Hostaleria de Figueres, on ha compartit coneixements i tradicions gastronòmiques amb els seus alumnes
    març 26, 2025
    Alumnes a la cuina de l'Escola d'Hostaleria de Figueres./STAP.

    REDACCIÓ (Sort).- Els i les estudiants de l’Escola d’Hoteleria del Pallars han visitat l’Escola d’Hostaleria de Figueres per participar en el primer intercanvi ‘Un tast de mar i muntanya’, una trobada organitzada amb l’objectiu de fomentar l’intercanvi cultural i gastronòmic, el desenvolupament de receptes innovadores, la millora de les competències professionals de l’alumnat i la promoció del turisme gastronòmic per establir col·laboracions futures entre les dues escoles.

    Els i les alumnes han visitat el Museu Dalí, a Figueres./STAP.

    Durant aquestes jornades, l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) de cuina i gastronomia i del CFGM de serveis en restauració ha tingut l’oportunitat de treballar conjuntament en la creació i elaboració de receptes pròpies de cada territori. A més, han realitzat diverses visites culturals.

    La iniciativa ha funcionat tan bé que en el proper curs l’alumnat de l’Escola de Sort serà l’amfitrió de l’alumnat de Figueres amb l’objectiu de donar continuïtat a l’experiència i seguir fomentant l’aprenentatge compartit i l’enriquiment professional dels i les estudiants.

    Aquesta iniciativa compta amb el suport del Serveis Territorials d’Educació i Formació Professional a l’Alt Pirineu i dels Serveis Educatius dels Pallars i Alt Empordà.

    alumnat Escola d'Hostaleria de Figueres Escola d'Hoteleria del Pallars Figueres gastronomia intercanvi Sort Un tast de mar i muntanya
    Share. Facebook WhatsApp Twitter Email LinkedIn Telegram

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    Comencen les obres a Cal Pensament de la Seu per fer 12 pisos de lloguer assequible per a joves

    desembre 4, 2025

    Tavascan obre aquest dissabte esquí nòrdic, circuits de raquetes i els serveis del refugi

    desembre 4, 2025

    El balanç d’ocupació turística 2025 de Cerdanya, Ripollès i Garrotxa capgira les dades dels últims anys

    desembre 4, 2025
    Segueix-nos
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    La teva opinió importa

    Creus que el Black Friday perjudica el comerç local?
    15 Vots
    Vota

    Som el nou diari digital de l’Alt Pirineu. T’apropem l’actualitat de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

    Email : mbellera@cadenapirenaica.com
    Contacte: +34 653 14 37 29

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    últimes notícies

    La restauració ambiental del Pla de Salito conservarà una planta aquàtica única de la zona

    desembre 5, 2025

    La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants

    desembre 5, 2025

    L’Alt Urgell dissenya un pla per ajudar a la integració de les persones nouvingudes

    desembre 5, 2025
    Publicacions més vistes

    Rescaten dues famílies que feien barranquisme a Bóixols perquè els nens no podien continuar per cansament i fred

    maig 13, 202317.967

    Denuncien l’obertura d’una pista de més de 300 metres de llarg en una zona boscosa protegida de Coll de Nargó

    setembre 5, 202317.124

    Un veí de Puigcerdà deixa en herència 7,2 MEUR a la Residència i a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 20, 20229.408
    Pirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    • Avís legal
    • Cookies
    © 2025 Pirineus Digital - Cadena Pirenaica.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.