REDACCIÓ (La Torre de Capdella).- Pep Castelló, xef de Cal Teixó, restaurant de l’alberg de La Torre de Capdella, a la Vall Fosca, ha estat seleccionat a la 50a edició del Concurs Internacional de Fideuà de Gandia, un certamen que va guanyar l’any 2006, i que es celebrarà el 8 de juny, i el guanyador del qual s’emportarà 2.500 euros, un trofeu, un diploma i el Collar de Santa Isabel. Per aconseguir-ho hauran de preparar una fideuada tradicional i unes postres on l’element principal sigui la taronja.
D’altra banda, Castelló també ha estat seleccionat per participar a la semifinal nacional de la 64a edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, que tindrà lloc el proper 25 de maig a Guadalajara. Els finalistes del concurs més antic dels celebrats a l’Estat espanyol competiran el 14 de setembre a Sueca. El guanyador s’endurà un premi de 4.000 euros i un diploma. Com a novetat, enguany i per primer cop, en aquest concurs participaran professionals dels cinc continents.
Pep Castelló, que està al capdavant del restaurant Cal Teixó de La Torre de Capdella des de fa tres anys, compta amb més de 20 anys d’experiència i ha desenvolupat un estil únic que combina tradició i tècniques modernes amb influències internacionals per elaborar arrossos on fusiona la gastronomia pallaresa amb les seves arrels mediterrànies. En tots dos esdeveniments, Castellló participarà representant la Vall Fosca i el Pallars Jussà.


