Close Menu
    Més notícies

    La restauració ambiental del Pla de Salito conservarà una planta aquàtica única de la zona

    desembre 5, 2025

    La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants

    desembre 5, 2025

    L’Alt Urgell dissenya un pla per ajudar a la integració de les persones nouvingudes

    desembre 5, 2025

    Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils

    desembre 5, 2025

    La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana

    desembre 5, 2025

    La línia d’autobús Barcelona-Puigcerdà suma dues noves expedicions directes

    desembre 5, 2025
    Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
    Últimes notícies:
    • La restauració ambiental del Pla de Salito conservarà una planta aquàtica única de la zona
    • La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants
    • L’Alt Urgell dissenya un pla per ajudar a la integració de les persones nouvingudes
    • Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils
    • La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana
    • La línia d’autobús Barcelona-Puigcerdà suma dues noves expedicions directes
    • Un projecte d’Oliana que vincula gent gran i comunitat ha estat premiat per la Universitat de Barcelona
    • Els centres educatius de la Ribagorça reben maletes viatgeres per fomentar la lectura
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Successos
    • Medi ambient
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • agenda
    • Opinió
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    Home»Societat»El xef de Cal Teixó, a la Vall Fosca, seleccionat per participar als concursos internacionals de fideuada i paella
    Societat

    El xef de Cal Teixó, a la Vall Fosca, seleccionat per participar als concursos internacionals de fideuada i paella

    Pep Castelló competirà a la 50a edició del Concurs Internacional de Fideuà de Gandia, i a les semifinals nacionals del 64è Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca
    maig 7, 2025
    Pep Castelló, amb un dels seus plats estrella./P.C.

    REDACCIÓ (La Torre de Capdella).- Pep Castelló, xef de Cal Teixó, restaurant de l’alberg de La Torre de Capdella, a la Vall Fosca, ha estat seleccionat a la 50a edició del Concurs Internacional de Fideuà de Gandia, un certamen que va guanyar l’any 2006, i que es celebrarà el 8 de juny, i el guanyador del qual s’emportarà 2.500 euros, un trofeu, un diploma i el Collar de Santa Isabel. Per aconseguir-ho hauran de preparar una fideuada tradicional i unes postres on l’element principal sigui la taronja.

    D’altra banda, Castelló també ha estat seleccionat per participar a la semifinal nacional de la 64a edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, que tindrà lloc el proper 25 de maig a Guadalajara. Els finalistes del concurs més antic dels celebrats a l’Estat espanyol competiran el 14 de setembre a Sueca. El guanyador s’endurà un premi de 4.000 euros i un diploma. Com a novetat, enguany i per primer cop, en aquest concurs participaran professionals dels cinc continents.

    Pep Castelló, que està al capdavant del restaurant Cal Teixó de La Torre de Capdella des de fa tres anys, compta amb més de 20 anys d’experiència i ha desenvolupat un estil únic que combina tradició i tècniques modernes amb influències internacionals per elaborar arrossos on fusiona la gastronomia pallaresa amb les seves arrels mediterrànies. En tots dos esdeveniments, Castellló participarà representant la Vall Fosca i el Pallars Jussà.

    Cal Teixó Concurs Internacional de Fideuà de Gandia Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca Fideuada gastronomia La Torre de Capdella Paella Pallars Jussà Pel Castelló
    Share. Facebook WhatsApp Twitter Email LinkedIn Telegram

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants

    desembre 5, 2025

    Comencen les obres a Cal Pensament de la Seu per fer 12 pisos de lloguer assequible per a joves

    desembre 4, 2025

    Tavascan obre aquest dissabte esquí nòrdic, circuits de raquetes i els serveis del refugi

    desembre 4, 2025
    Segueix-nos
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    La teva opinió importa

    Creus que el Black Friday perjudica el comerç local?
    15 Vots
    Vota

    Som el nou diari digital de l’Alt Pirineu. T’apropem l’actualitat de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

    Email : mbellera@cadenapirenaica.com
    Contacte: +34 653 14 37 29

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    últimes notícies

    La restauració ambiental del Pla de Salito conservarà una planta aquàtica única de la zona

    desembre 5, 2025

    La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants

    desembre 5, 2025

    L’Alt Urgell dissenya un pla per ajudar a la integració de les persones nouvingudes

    desembre 5, 2025
    Publicacions més vistes

    Rescaten dues famílies que feien barranquisme a Bóixols perquè els nens no podien continuar per cansament i fred

    maig 13, 202317.967

    Denuncien l’obertura d’una pista de més de 300 metres de llarg en una zona boscosa protegida de Coll de Nargó

    setembre 5, 202317.124

    Un veí de Puigcerdà deixa en herència 7,2 MEUR a la Residència i a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 20, 20229.408
    Pirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    • Avís legal
    • Cookies
    © 2025 Pirineus Digital - Cadena Pirenaica.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.