Close Menu
    Més notícies

    Serrano fa una crida a treballar per la pau i la col·laboració internacional en la seva primera recepció de Nadal

    desembre 17, 2025

    El Niu de l’Àliga reobre aquest cap de setmana totalment reformat després de quatre mesos d’obres

    desembre 17, 2025

    Delimitat l’entorn de protecció de les pintures rupestres del Roc del Rumbau de Peramola

    desembre 17, 2025

    La Balada de l’Hivern omple l’Espai Joan Perelada i aixeca una gran ovació del públic

    desembre 17, 2025

    Una jornada a Sort reivindica el pastoralisme com a eina de gestió forestal

    desembre 16, 2025

    El circuit circular de Tuixent-La Vansa és molt ben rebut per debutants de l’esquí nòrdic

    desembre 16, 2025
    Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
    Últimes notícies:
    • Serrano fa una crida a treballar per la pau i la col·laboració internacional en la seva primera recepció de Nadal
    • El Niu de l’Àliga reobre aquest cap de setmana totalment reformat després de quatre mesos d’obres
    • Delimitat l’entorn de protecció de les pintures rupestres del Roc del Rumbau de Peramola
    • La Balada de l’Hivern omple l’Espai Joan Perelada i aixeca una gran ovació del públic
    • Una jornada a Sort reivindica el pastoralisme com a eina de gestió forestal
    • El circuit circular de Tuixent-La Vansa és molt ben rebut per debutants de l’esquí nòrdic
    • Els minairons omplen de màgia escoles i llars d’infants de la Seu d’Urgell
    • Un text sobre superar les pors guanya el primer premi del concurs de microrelats de Sant Sebastià
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Successos
    • Medi ambient
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • agenda
    • Opinió
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    Home»Societat»El xef de Cal Teixó, a la Vall Fosca, seleccionat per participar als concursos internacionals de fideuada i paella
    Societat

    El xef de Cal Teixó, a la Vall Fosca, seleccionat per participar als concursos internacionals de fideuada i paella

    Pep Castelló competirà a la 50a edició del Concurs Internacional de Fideuà de Gandia, i a les semifinals nacionals del 64è Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca
    maig 7, 2025
    Pep Castelló, amb un dels seus plats estrella./P.C.

    REDACCIÓ (La Torre de Capdella).- Pep Castelló, xef de Cal Teixó, restaurant de l’alberg de La Torre de Capdella, a la Vall Fosca, ha estat seleccionat a la 50a edició del Concurs Internacional de Fideuà de Gandia, un certamen que va guanyar l’any 2006, i que es celebrarà el 8 de juny, i el guanyador del qual s’emportarà 2.500 euros, un trofeu, un diploma i el Collar de Santa Isabel. Per aconseguir-ho hauran de preparar una fideuada tradicional i unes postres on l’element principal sigui la taronja.

    D’altra banda, Castelló també ha estat seleccionat per participar a la semifinal nacional de la 64a edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, que tindrà lloc el proper 25 de maig a Guadalajara. Els finalistes del concurs més antic dels celebrats a l’Estat espanyol competiran el 14 de setembre a Sueca. El guanyador s’endurà un premi de 4.000 euros i un diploma. Com a novetat, enguany i per primer cop, en aquest concurs participaran professionals dels cinc continents.

    Pep Castelló, que està al capdavant del restaurant Cal Teixó de La Torre de Capdella des de fa tres anys, compta amb més de 20 anys d’experiència i ha desenvolupat un estil únic que combina tradició i tècniques modernes amb influències internacionals per elaborar arrossos on fusiona la gastronomia pallaresa amb les seves arrels mediterrànies. En tots dos esdeveniments, Castellló participarà representant la Vall Fosca i el Pallars Jussà.

    Cal Teixó Concurs Internacional de Fideuà de Gandia Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca Fideuada gastronomia La Torre de Capdella Paella Pallars Jussà Pel Castelló
    Share. Facebook WhatsApp Twitter Email LinkedIn Telegram

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    Un text sobre superar les pors guanya el primer premi del concurs de microrelats de Sant Sebastià

    desembre 16, 2025

    La Fira de Sant Tomàs de Tremp comptarà amb una trentena de parades aquest dissabte

    desembre 16, 2025

    La Seu d’Urgell i la DGT signen un conveni per acollir el nou model d’exàmens de conduir

    desembre 15, 2025
    Segueix-nos
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    La teva opinió importa

    Aprofitaràs les primeres setmanes d'obertura de les estacions per anar a esquiar?
    21 Vots
    Vota

    Som el nou diari digital de l’Alt Pirineu. T’apropem l’actualitat de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

    Email : mbellera@cadenapirenaica.com
    Contacte: +34 653 14 37 29

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    últimes notícies

    Serrano fa una crida a treballar per la pau i la col·laboració internacional en la seva primera recepció de Nadal

    desembre 17, 2025

    El Niu de l’Àliga reobre aquest cap de setmana totalment reformat després de quatre mesos d’obres

    desembre 17, 2025

    Delimitat l’entorn de protecció de les pintures rupestres del Roc del Rumbau de Peramola

    desembre 17, 2025
    Publicacions més vistes

    Rescaten dues famílies que feien barranquisme a Bóixols perquè els nens no podien continuar per cansament i fred

    maig 13, 202317.972

    Denuncien l’obertura d’una pista de més de 300 metres de llarg en una zona boscosa protegida de Coll de Nargó

    setembre 5, 202317.128

    Un veí de Puigcerdà deixa en herència 7,2 MEUR a la Residència i a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 20, 20229.415
    Pirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    • Avís legal
    • Cookies
    © 2025 Pirineus Digital - Cadena Pirenaica.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.