Close Menu
    Més notícies

    Crema totalment un altre vehicle al municipi de Montferrer i Castellbò

    desembre 15, 2025

    Radioaficionats del Pallars Jussà busquen la victòria en el concurs internacional ARRL 10m. Contest

    desembre 14, 2025

    Port Ainé inicia la temporada i aposta per promoure la sensibilització ambiental

    desembre 14, 2025

    Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”

    desembre 12, 2025

    Rialp reobrirà definitivament al febrer l’accés a Escàs i Caregue després de l’esllavissada de l’agost

    desembre 12, 2025

    Quan el món trontolla

    desembre 12, 2025
    Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
    Últimes notícies:
    • Crema totalment un altre vehicle al municipi de Montferrer i Castellbò
    • Radioaficionats del Pallars Jussà busquen la victòria en el concurs internacional ARRL 10m. Contest
    • Port Ainé inicia la temporada i aposta per promoure la sensibilització ambiental
    • Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”
    • Rialp reobrirà definitivament al febrer l’accés a Escàs i Caregue després de l’esllavissada de l’agost
    • Quan el món trontolla
    • El Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell compta amb més de 1.800 treballs presentats
    • Junts exigeix agilitat perquè els pirinencs puguin utilitzar més serveis de l’hospital d’Andorra
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Successos
    • Medi ambient
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • agenda
    • Opinió
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    Home»Societat»El Vianda de la Pobla de Segur escalfa motors amb una demostració gastronòmica
    Societat

    El Vianda de la Pobla de Segur escalfa motors amb una demostració gastronòmica

    L’Escola d’Hostaleria de Sort ha elaborat a La Serradora un plat de pasta ecològica i fruits de llavors tradicionals recuperades
    setembre 20, 2024
    Demostració gastronòmica a La Serradora de la Pobla de Segur./F.B.

    FERRAN BLANCH (Pobla de Segur).- Aquest dijous, a La Serradora de la Pobla de Segur, s’ha escalfat motors per un festival gastronòmic que tindrà el seu dia fort el dissabte 21 de setembre, el Vianda.

    Alumnes de l’Escola d’Hostaleria de Sort han elaborat un plat molt especial que després han donat a tastar als assistents. Una recepta que combina els fruits de llavors tradicionals recuperades al projecte d’Alba Jussà amb pasta ecològica del productor local Iban Campos, que crea farina de blat de forment per a una millor qualitat digestiva.

    Llavors d’oportunitats és un projecte d’agricultura social impulsat per la cooperativa Alba Jussà l’any 2019 amb l’objectiu de recuperar llavors tradicionals cultivades durant anys als horts dels padrins i padrines de la comarca.

    A més d’això, i com explica Josep Maria Tirbió, regidor de Turisme i Promoció Econòmica de Pobla de Segur, “tenim altres esdeveniments durant el que dura el Festival Cordevi com el tast d’olis nous que es fa al Moli de l’oli, que és un espai emblemàtic per fer un acte com aquest”

    I a més, com a convidada especial, la cuinera televisiva Maria Nicolau visitarà la Pobla de Segur.

    Cordeví gastronomia Llavors tradicionals oli Pasta ecològica Pobla de Segur Vianda
    Share. Facebook WhatsApp Twitter Email LinkedIn Telegram

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    El projecte Tió solidari de l’escola Mossèn Albert Vives de la Seu recull 480 kg d’aliments

    desembre 11, 2025

    5.000 estels il·luminen la lluita contra el càncer infantil a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 10, 2025

    El Pont de Suert demana més serveis mínims en cas de noves vagues al transport de viatgers

    desembre 10, 2025
    Segueix-nos
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    La teva opinió importa

    Aprofitaràs les primeres setmanes d'obertura de les estacions per anar a esquiar?
    17 Vots
    Vota

    Som el nou diari digital de l’Alt Pirineu. T’apropem l’actualitat de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

    Email : mbellera@cadenapirenaica.com
    Contacte: +34 653 14 37 29

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    últimes notícies

    Crema totalment un altre vehicle al municipi de Montferrer i Castellbò

    desembre 15, 2025

    Radioaficionats del Pallars Jussà busquen la victòria en el concurs internacional ARRL 10m. Contest

    desembre 14, 2025

    Port Ainé inicia la temporada i aposta per promoure la sensibilització ambiental

    desembre 14, 2025
    Publicacions més vistes

    Rescaten dues famílies que feien barranquisme a Bóixols perquè els nens no podien continuar per cansament i fred

    maig 13, 202317.968

    Denuncien l’obertura d’una pista de més de 300 metres de llarg en una zona boscosa protegida de Coll de Nargó

    setembre 5, 202317.128

    Un veí de Puigcerdà deixa en herència 7,2 MEUR a la Residència i a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 20, 20229.411
    Pirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    • Avís legal
    • Cookies
    © 2025 Pirineus Digital - Cadena Pirenaica.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.