JUDIT PUJOL (La Seu d’Urgell).- La cervesera El Gall Negre d’Arsèguel ha multiplicat per cinc la seva producció, des que ha instal·lat la nova fàbrica a la Seu d’Urgell. El canvi d’ubicació permet que el projecte creixi, a la vegada que en facilita la logística. A més, també aproparà la marca a la població en un local cèntric, a la confluència dels carrers Garriga i Massó, Bisbe Benlloch i Portal d’Andorra.

Com ha explicat Jordi Blasco, mestre cerveser i responsable d’El Gall Negre, “la cervesera va començar a Arsèguel i al llarg d’aquests anys s’ha acabat fent molt petit i necessitàvem més capacitat de producció per abastir tota la demanda. Teníem clar el trasllat a la Seu perquè Arsèguel és molt maco però la logística és difícil”.
El nou espai preveu visites guiades i disposarà d’una zona de venda i degustació. Tanmateix, en una primera fase, la feina es centra en la producció. “En aquesta instal·lació nova, hem previst un fermentador que sigui només per fer cerveses de temporada, així, farem les tres referències durant tot l’any, i a més amb aquest espai on podrem anar jugant”.
L’obrador d’Arsèguel continuarà en funcionament i es destinarà a la producció de destil·lats. L’horari d’obertura del nou local a la capital urgellenca i les activitats s’especificaran a través de les xarxes socials d’El Gall Negre.


