Close Menu
    Més notícies

    Radioaficionats del Pallars Jussà busquen la victòria en el concurs internacional ARRL 10m. Contest

    desembre 14, 2025

    Port Ainé inicia la temporada amb l’obertura del restaurant Clots a la cota 2.100

    desembre 14, 2025

    Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”

    desembre 12, 2025

    Rialp reobrirà definitivament al febrer l’accés a Escàs i Caregue després de l’esllavissada de l’agost

    desembre 12, 2025

    Quan el món trontolla

    desembre 12, 2025

    El Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell compta amb més de 1.800 treballs presentats

    desembre 12, 2025
    Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
    Últimes notícies:
    • Radioaficionats del Pallars Jussà busquen la victòria en el concurs internacional ARRL 10m. Contest
    • Port Ainé inicia la temporada amb l’obertura del restaurant Clots a la cota 2.100
    • Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”
    • Rialp reobrirà definitivament al febrer l’accés a Escàs i Caregue després de l’esllavissada de l’agost
    • Quan el món trontolla
    • El Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell compta amb més de 1.800 treballs presentats
    • Junts exigeix agilitat perquè els pirinencs puguin utilitzar més serveis de l’hospital d’Andorra
    • Un èxit espaterrant!
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Successos
    • Medi ambient
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • agenda
    • Opinió
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    Home»Economia»La campanya ‘Dels fogons al plat’ promociona la gastronomia local de la Seu d’Urgell
    Economia

    La campanya ‘Dels fogons al plat’ promociona la gastronomia local de la Seu d’Urgell

    La iniciativa vol conservar receptes tradicionals, difondre la restauració i potenciar la gastronomia de proximitat
    febrer 12, 2025
    La campanya s'està promocionant a les xarxes socials de l'Ajuntament de la Seu./J.P:

    JUDIT PUJOL (La Seu d’Urgell).- L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha impulsat la campanya ‘Dels fogons al plat’ a través dels perfils institucionals de les xarxes socials. La proposta vol conservar receptes tradicionals, difondre la restauració local i potenciar la gastronomia de proximitat.

    Un dels plats elaborats en un dels establiments de la ciutat./J.P.

    Les publicacions donen continuïtat a accions de promoció del comerç ja encetades pel Consistori, com explica Gemma Tó, tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de la Seu: “Hem fet molta campanya entre comerços i establiments, i també s’havia de donar visibilitat a l’eix de la restauració i l’hostaleria, sobretot aquest que Catalunya és regió mundial gastronòmica, i per això fem ara aquesta campanya”.

    La iniciativa ha començat amb elaboracions de la restauració, i el següent pas és que la població també es sumi a la iniciativa. A través de Turisme Seu es demana que la gent els comparteixi la seva recepta a través del correu electrònic, perquè segons afirma Tó “de tots aprenem i en compartir-les es conserven”.

    La campanya, ‘Dels fogons al plat’, s’allargarà durant tot el 2025, amb la idea de crear un receptari per a conservar la cuina tradicional pirinenca.

    Ajuntament de la Seu d'Urgell Campanya de promoció Dels fogons al plat Gastronomia local la seu d'urgell promoció econòmica Receptari
    Share. Facebook WhatsApp Twitter Email LinkedIn Telegram

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    El projecte Tió solidari de l’escola Mossèn Albert Vives de la Seu recull 480 kg d’aliments

    desembre 11, 2025

    Un torneig de Goalball fomenta valors d’inclusió entre l’alumnat de l’Alt Urgell

    desembre 11, 2025

    La Pobla de Segur estrena una nova pàgina web dedicada a la promoció turística

    desembre 10, 2025
    Segueix-nos
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    La teva opinió importa

    Aprofitaràs les primeres setmanes d'obertura de les estacions per anar a esquiar?
    17 Vots
    Vota

    Som el nou diari digital de l’Alt Pirineu. T’apropem l’actualitat de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

    Email : mbellera@cadenapirenaica.com
    Contacte: +34 653 14 37 29

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    últimes notícies

    Radioaficionats del Pallars Jussà busquen la victòria en el concurs internacional ARRL 10m. Contest

    desembre 14, 2025

    Port Ainé inicia la temporada amb l’obertura del restaurant Clots a la cota 2.100

    desembre 14, 2025

    Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”

    desembre 12, 2025
    Publicacions més vistes

    Rescaten dues famílies que feien barranquisme a Bóixols perquè els nens no podien continuar per cansament i fred

    maig 13, 202317.968

    Denuncien l’obertura d’una pista de més de 300 metres de llarg en una zona boscosa protegida de Coll de Nargó

    setembre 5, 202317.128

    Un veí de Puigcerdà deixa en herència 7,2 MEUR a la Residència i a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 20, 20229.411
    Pirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    • Avís legal
    • Cookies
    © 2025 Pirineus Digital - Cadena Pirenaica.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.