FERRAN BLANCH (Tremp).- Aquesta setmana, el celler Casa Montoliu de Tremp ha rebut un ‘Solete amb Solera’ de la guia Repsol, un distintiu que la marca atorga a locals i negocis clàssics que resisteixen el pas del temps i saben actualitzar-se i seguir endavant combinant les necessitats d’avui dia amb l’encant de l’autèntic. Enguany, s’han afegit a la guia més de 300 locals en tot el país.
Com explica Laura Soriano, la propietària de Casa Montoliu, aquest reconeixement els fa estar molt contents “perquè demostra l’autenticitat i l’essència del Montoliu, que és el que nosaltres volíem transmetre. I afegeix que “el fet de donar a conèixer el producte del Pallars i que el nom de Tremp estigui en una guia tant important fa que ens sentim molt orgullosos i plens d’il·lusió per continuar endavant amb aquest projecte”.
Soriano va agafar les regnes del negoci en plena pandèmia, el juny de 2020, i, després de superar aquesta etapa tan dura, en els darrers anys ha sabut estabilitzar-se i aconseguir ser un local referent, no només per a tastar vi i producte local, sinó com a centre d’exposicions, presentacions, concerts i, sobretot, punt de trobada al nucli antic de Tremp.