Close Menu
    Més notícies

    La restauració ambiental del Pla de Salito conservarà una planta aquàtica única de la zona

    desembre 5, 2025

    La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants

    desembre 5, 2025

    L’Alt Urgell dissenya un pla per ajudar a la integració de les persones nouvingudes

    desembre 5, 2025

    Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils

    desembre 5, 2025

    La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana

    desembre 5, 2025

    La línia d’autobús Barcelona-Puigcerdà suma dues noves expedicions directes

    desembre 5, 2025
    Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
    Últimes notícies:
    • La restauració ambiental del Pla de Salito conservarà una planta aquàtica única de la zona
    • La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants
    • L’Alt Urgell dissenya un pla per ajudar a la integració de les persones nouvingudes
    • Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils
    • La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana
    • La línia d’autobús Barcelona-Puigcerdà suma dues noves expedicions directes
    • Un projecte d’Oliana que vincula gent gran i comunitat ha estat premiat per la Universitat de Barcelona
    • Els centres educatius de la Ribagorça reben maletes viatgeres per fomentar la lectura
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Successos
    • Medi ambient
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • agenda
    • Opinió
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    Home»Societat»La carnisseria Pons de Llívia premiada amb el segell Girona Excel·lent pel seu pa de fetge
    Societat

    La carnisseria Pons de Llívia premiada amb el segell Girona Excel·lent pel seu pa de fetge

    La recepta guanyadora és fruit de quatre generacions de xarcuters
    juliol 19, 2023
    El segell de qualitat guanyat pel pa de fetge de la carnisseria Pons de Llívia / M.S.G

    La Carnisseria Pons de Llívia ha rebut aquesta setmana el segell Girona Excel·lent de la Diputació de Girona pel seu pa de fetge. En aquesta cinquena edició dels premis s’hi han presentat fins a 450 productors gironins. Dels 70 guardonats, el negoci de Llívia ha estat l’únic premiat de Cerdanya.Mia Vila, l’actual responsable de la carnisseria juntament amb la seva germana Marta Vila, explica que fins a 43 tastadors professionals i gent de l’alta cuina “quin és el producte final a qui donen el premi” segons el seu aspecte, aroma i gust.

    De les catorze categories diferents, en la modalitat del pa de fetge el producte guanyador de la família Vila Pons és una recepta familiar llegat de quatre generacions, fet amb l’esforç de tot l’equip de la carnisseria: “És una recepta del meu avi i del meu besavi, ve de temps. El meu pare, sí que és veritat, li va donar un segell molt igual però amb el seu toc. Jo he mantingut la recepta del meu pare però amb la nova vida que també vas de vegades posant cosetes diferents. No de ingredients però de manera de fer”, assegura Vila.

    Els productes guardonats podran utilitzar la marca Girona excel·lent fins a la celebració dels propers premis, d’aquí dos anys. En conseqüència, tindran accions de promoció i difusió.

    Carnisseria cerdanya gastronomia Llívia premi
    Share. Facebook WhatsApp Twitter Email LinkedIn Telegram

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils

    desembre 5, 2025

    La línia d’autobús Barcelona-Puigcerdà suma dues noves expedicions directes

    desembre 5, 2025

    Un projecte d’Oliana que vincula gent gran i comunitat ha estat premiat per la Universitat de Barcelona

    desembre 5, 2025
    Segueix-nos
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    La teva opinió importa

    Creus que el Black Friday perjudica el comerç local?
    15 Vots
    Vota

    Som el nou diari digital de l’Alt Pirineu. T’apropem l’actualitat de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

    Email : mbellera@cadenapirenaica.com
    Contacte: +34 653 14 37 29

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    últimes notícies

    La restauració ambiental del Pla de Salito conservarà una planta aquàtica única de la zona

    desembre 5, 2025

    La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants

    desembre 5, 2025

    L’Alt Urgell dissenya un pla per ajudar a la integració de les persones nouvingudes

    desembre 5, 2025
    Publicacions més vistes

    Rescaten dues famílies que feien barranquisme a Bóixols perquè els nens no podien continuar per cansament i fred

    maig 13, 202317.967

    Denuncien l’obertura d’una pista de més de 300 metres de llarg en una zona boscosa protegida de Coll de Nargó

    setembre 5, 202317.124

    Un veí de Puigcerdà deixa en herència 7,2 MEUR a la Residència i a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 20, 20229.408
    Pirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    • Avís legal
    • Cookies
    © 2025 Pirineus Digital - Cadena Pirenaica.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.