Close Menu
    Més notícies

    Port Ainé inicia la temporada amb l’obertura del restaurant Clots a la cota 2.100

    desembre 14, 2025

    Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”

    desembre 12, 2025

    Rialp reobrirà definitivament al febrer l’accés a Escàs i Caregue després de l’esllavissada de l’agost

    desembre 12, 2025

    Quan el món trontolla

    desembre 12, 2025

    El Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell compta amb més de 1.800 treballs presentats

    desembre 12, 2025

    Junts exigeix agilitat perquè els pirinencs puguin utilitzar més serveis de l’hospital d’Andorra

    desembre 12, 2025
    Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
    Últimes notícies:
    • Port Ainé inicia la temporada amb l’obertura del restaurant Clots a la cota 2.100
    • Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”
    • Rialp reobrirà definitivament al febrer l’accés a Escàs i Caregue després de l’esllavissada de l’agost
    • Quan el món trontolla
    • El Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell compta amb més de 1.800 treballs presentats
    • Junts exigeix agilitat perquè els pirinencs puguin utilitzar més serveis de l’hospital d’Andorra
    • Un èxit espaterrant!
    • El màster en Gestió d’Àrees de Muntanya celebra el dia Mundial de les Muntanyes a Prat de Cadí
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Successos
    • Medi ambient
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • agenda
    • Opinió
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    Home»Societat»La pastisseria Gil de Llívia rep el premi Fava d’Or de Cacau per tercera vegada consecutiva
    Societat

    La pastisseria Gil de Llívia rep el premi Fava d’Or de Cacau per tercera vegada consecutiva

    La distinció reconeix aquest establiment com la millor pastisseria del Pirineu
    gener 23, 2023
    Josep Maria Gil, Maria Mateu i David Gil. / AJUNTAMENT DE LLÍVIA (J.P.V.)

    REDACCIÓ (Llívia).- La Pastisseria Gil de Llívia ha rebut, per tercer any consecutiu, el premi Fava d’Or de Cacau, durant la Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts que s’ha celebrat aquest cap de setmana. El guardó distingeix l’establiment llivienc com la millor pastisseria del Pirineu i una de les cinquanta millors pastisseries de Catalunya.

    Els tres guardons més destacats d’aquesta edició han estat per la Pastisseria Escribà, distingida com la Més innovadora; la Confiteria Padreny, que ha rebut el títol de Més valor històric; i El Cigne, que ha guanyat el premi al Dolç més singular. En l’àmbit territorial, la pastisseria Gil de Llívia ha estat premiada com la millor del Pirineu, tal com han recollit des de l’Ajuntament llivienc.

    Aquests són uns premis que els atorga un grup de treball —format per professors d’escola i tècnics de marques comercials del sector— que es dedica a recórrer Catalunya, recollint informació de les pastisseries del país. La mostra, que ha celebrat la sisena edició, va començar divendres i ha acabat aquest diumenge.

    Des de 1986
    La Pastisseria Gil va obrir el 1986, en el mateix emplaçament de Llívia on es troba avui: el carrer del Raval, 38. L’obrador el va iniciar el matrimoni Josep Maria Gil i Maria Mateu. Avui, l’establiment es troba en mans del fill, David Gil. Entre les especialitats, a banda de les últimes tendències en pastisseria, destaquen els clàssics braços de gitano o el pastís de mousse de llimona.

    cerdanya Fava d'Or de Cacau gastronomia Gil Llívia pastisseria premi Societat
    Share. Facebook WhatsApp Twitter Email LinkedIn Telegram

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    Quan el món trontolla

    desembre 12, 2025

    El Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell compta amb més de 1.800 treballs presentats

    desembre 12, 2025

    El màster en Gestió d’Àrees de Muntanya celebra el dia Mundial de les Muntanyes a Prat de Cadí

    desembre 11, 2025
    Segueix-nos
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    La teva opinió importa

    Aprofitaràs les primeres setmanes d'obertura de les estacions per anar a esquiar?
    16 Vots
    Vota

    Som el nou diari digital de l’Alt Pirineu. T’apropem l’actualitat de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

    Email : mbellera@cadenapirenaica.com
    Contacte: +34 653 14 37 29

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    últimes notícies

    Port Ainé inicia la temporada amb l’obertura del restaurant Clots a la cota 2.100

    desembre 14, 2025

    Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”

    desembre 12, 2025

    Rialp reobrirà definitivament al febrer l’accés a Escàs i Caregue després de l’esllavissada de l’agost

    desembre 12, 2025
    Publicacions més vistes

    Rescaten dues famílies que feien barranquisme a Bóixols perquè els nens no podien continuar per cansament i fred

    maig 13, 202317.968

    Denuncien l’obertura d’una pista de més de 300 metres de llarg en una zona boscosa protegida de Coll de Nargó

    setembre 5, 202317.127

    Un veí de Puigcerdà deixa en herència 7,2 MEUR a la Residència i a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 20, 20229.411
    Pirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    • Avís legal
    • Cookies
    © 2025 Pirineus Digital - Cadena Pirenaica.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.