Close Menu
    Més notícies

    Una jornada a Sort reivindica el pastoralisme com a eina de gestió forestal

    desembre 16, 2025

    El circuit circular de Tuixent-La Vansa és molt ben rebut per debutants de l’esquí nòrdic

    desembre 16, 2025

    Els minairons omplen de màgia escoles i llars d’infants de la Seu d’Urgell

    desembre 16, 2025

    Un text sobre superar les pors guanya el primer premi del concurs de microrelats de Sant Sebastià

    desembre 16, 2025

    La Fira de Sant Tomàs de Tremp comptarà amb una trentena de parades aquest dissabte

    desembre 16, 2025

    L’Arxiu de l’Alta Ribagorça ingressa set pergamins dels segles XVI i XVII

    desembre 16, 2025
    Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
    Últimes notícies:
    • Una jornada a Sort reivindica el pastoralisme com a eina de gestió forestal
    • El circuit circular de Tuixent-La Vansa és molt ben rebut per debutants de l’esquí nòrdic
    • Els minairons omplen de màgia escoles i llars d’infants de la Seu d’Urgell
    • Un text sobre superar les pors guanya el primer premi del concurs de microrelats de Sant Sebastià
    • La Fira de Sant Tomàs de Tremp comptarà amb una trentena de parades aquest dissabte
    • L’Arxiu de l’Alta Ribagorça ingressa set pergamins dels segles XVI i XVII
    • El Museu de Llívia instal·la un paviment podotàctil des del taulell fins a l’espai Fita Zero
    • Llívia defensa la legalitat de l’ordenança de residus a l’espera de la resolució judicial
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Successos
    • Medi ambient
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • agenda
    • Opinió
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    Home»Societat»El Pallars promociona el seu producte entre els cuiners ‘slow food’ i de KM0 de Catalunya
    Societat

    El Pallars promociona el seu producte entre els cuiners ‘slow food’ i de KM0 de Catalunya

    Sort ha acollit aquest dilluns la trobada anual del col·lectiu Slow Food Catalunya-Cuina KM0
    octubre 3, 2022
    Un moment de la trobada 'Slow food' a Sort. / E.V.M.

    GUILLEM LLUCH / JOFRE FIGUERAS (Sort).- El col·lectiu Slow Food Catalunya-Cuina KM0 ha celebrat aquest dilluns a Sort la seva trobada anual de reconeixement. L’acte ha inclòs, a més, el Mercat de la Terra, amb demostracions, tastos i un dinar on l’eix central ha estat el producte de proximitat. A banda, també s’ha dut a terme la reunió anual del col·lectiu, que és un punt de trobada de cuiners i cuineres on es fa balanç de l’any i es debaten les perspectives de futur.

    La copresidenta de Slow Food Catalunya, Elisenda Casadellà, ha apuntat que aquestes trobades “serveixen per fer cohesió d’equip, per aprendre i per conèixer els productors del territori”. En aquest sentit, un dels membres del col·lectiu al Pallars, Aleix Aytés, ha destacat la importància d’acollir aquesta trobada per donar a conèixer a cuiners de primer nivell de tot Catalunya el producte que s’elabora al Pallars i al Pirineu.

    Un moment de la trobada ‘Slow food’ a Sort. / E.V.M.

    En total, en aquesta ocasió s’hi ha inscrit 60 persones, provinents d’arreu de Catalunya. Actualment, el col·lectiu ‘Slow food’ té inscrits una quarantena de restaurants i 20 menjadors escolars, però Aytés ha apuntat que a la trobada també hi ha vingut restauradors interessats a entrar al col·lectiu i també d’altres que el que volien era justament conèixer als productors del Pallars.

    Actualment, el col·lectiu Slow Food compta amb quatre establiments adherits al Pallars. Des de l’entitat han remarcat que un dels principals reptes que tenen ara mateix és millorar la comunicació, per tal de donar a conèixer al conjunt del país què és el que fan i el valor afegit que aporten a la gastronomia.

    cuina gastronomia km0 menjar Pallars Sobirà slow food Societat Sort
    Share. Facebook WhatsApp Twitter Email LinkedIn Telegram

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    Una jornada a Sort reivindica el pastoralisme com a eina de gestió forestal

    desembre 16, 2025

    El circuit circular de Tuixent-La Vansa és molt ben rebut per debutants de l’esquí nòrdic

    desembre 16, 2025

    Llívia defensa la legalitat de l’ordenança de residus a l’espera de la resolució judicial

    desembre 15, 2025
    Segueix-nos
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    La teva opinió importa

    Aprofitaràs les primeres setmanes d'obertura de les estacions per anar a esquiar?
    20 Vots
    Vota

    Som el nou diari digital de l’Alt Pirineu. T’apropem l’actualitat de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

    Email : mbellera@cadenapirenaica.com
    Contacte: +34 653 14 37 29

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    últimes notícies

    Una jornada a Sort reivindica el pastoralisme com a eina de gestió forestal

    desembre 16, 2025

    El circuit circular de Tuixent-La Vansa és molt ben rebut per debutants de l’esquí nòrdic

    desembre 16, 2025

    Els minairons omplen de màgia escoles i llars d’infants de la Seu d’Urgell

    desembre 16, 2025
    Publicacions més vistes

    Rescaten dues famílies que feien barranquisme a Bóixols perquè els nens no podien continuar per cansament i fred

    maig 13, 202317.969

    Denuncien l’obertura d’una pista de més de 300 metres de llarg en una zona boscosa protegida de Coll de Nargó

    setembre 5, 202317.128

    Un veí de Puigcerdà deixa en herència 7,2 MEUR a la Residència i a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 20, 20229.412
    Pirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    • Avís legal
    • Cookies
    © 2025 Pirineus Digital - Cadena Pirenaica.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.