Close Menu
    Més notícies

    La Fira de Nadal de la Pobla de Segur estrena nou espai amb bona rebuda

    desembre 6, 2025

    La restauració ambiental del Pla de Salito conservarà una planta aquàtica única de la zona

    desembre 5, 2025

    La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants

    desembre 5, 2025

    L’Alt Urgell dissenya un pla per ajudar a la integració de les persones nouvingudes

    desembre 5, 2025

    Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils

    desembre 5, 2025

    La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana

    desembre 5, 2025
    Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
    Últimes notícies:
    • La Fira de Nadal de la Pobla de Segur estrena nou espai amb bona rebuda
    • La restauració ambiental del Pla de Salito conservarà una planta aquàtica única de la zona
    • La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants
    • L’Alt Urgell dissenya un pla per ajudar a la integració de les persones nouvingudes
    • Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils
    • La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana
    • La línia d’autobús Barcelona-Puigcerdà suma dues noves expedicions directes
    • Un projecte d’Oliana que vincula gent gran i comunitat ha estat premiat per la Universitat de Barcelona
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Successos
    • Medi ambient
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • agenda
    • Opinió
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    Home»Societat»La Seu reprèn el cicle ‘Parlem de formatge’ i l’allargarà fins al desembre
    Societat

    La Seu reprèn el cicle ‘Parlem de formatge’ i l’allargarà fins al desembre

    març 28, 2022

    L’Espai Ermengol de la Seu d’Urgell reprèn l’exitós cicle divulgatiu ‘Parlem de formatge’ amb un seguit d’activitats de divulgació, presentació de llibres, taules rodones, xerrades d’experts, maridatges, tastos guiats i tallers d’elaboració de formatges, adreçades a diferents públics, en diferents espais, i la majora d’elles, gratuïtes.

    La primera proposta del ‘Parlem de formatge 2022’ tindrà lloc aquest pròxim dimecres 30 de març amb la presentació del llibre ‘Formatgeries artesanes de Catalunya. Rutes per 93 obradors’, de Ramon Roset. L’acte s’iniciarà a les vuit del vespre a les mateixes instal·lacions d’aquest equipament museístic de la capital alturgellenca. L’entrada és lliure.

    El cicle seguirà el dissabte 9 d’abril, a les quatre de la tarda, a la Formatgeria l’Abadessa de la Seu d’Urgell, amb un taller de formatge: elaboració de formatge madurat de pasta semidura de llet de vaca. Per participar-hi cal fer inscripció prèvia enviant un correu a agrobotigacastellbo@gmail.com o trucant al 650 370 590. El taller té un cost de 75 euros per persona.

    Capital del formatge tot l’any
    El cicle ‘Parlem de formatge 2022’, organitzat conjuntament per l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat i l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, té com a objectiu desestacionalitzar aquest producte agroalimentari i anar més enllà de la Fira de Sant Ermengol. Així ho recomana el Pla de Dinamització Comercial amb l’objectiu de posicionar la Seu d’Urgell com a capital del formatge tot l’any.

    Per això, el ‘Parlem de formatge 2022’ s’inicia aquest mes de març i s’allargarà fins al pròxim mes de desembre, amb un programa mensual d’activitats relacionades amb el formatge. D’altra banda, l’Espai Ermengol i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell oferiran a les formatgeries del territori els seus canals de comunicació per donar a conèixer les seves pròpies activitats.

    Alt Urgell Espai Ermengol formatge gastronomia la seu d'urgell Societat
    Share. Facebook WhatsApp Twitter Email LinkedIn Telegram

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants

    desembre 5, 2025

    L’Alt Urgell dissenya un pla per ajudar a la integració de les persones nouvingudes

    desembre 5, 2025

    La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana

    desembre 5, 2025
    Segueix-nos
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    La teva opinió importa

    Creus que el Black Friday perjudica el comerç local?
    15 Vots
    Vota

    Som el nou diari digital de l’Alt Pirineu. T’apropem l’actualitat de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

    Email : mbellera@cadenapirenaica.com
    Contacte: +34 653 14 37 29

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    últimes notícies

    La Fira de Nadal de la Pobla de Segur estrena nou espai amb bona rebuda

    desembre 6, 2025

    La restauració ambiental del Pla de Salito conservarà una planta aquàtica única de la zona

    desembre 5, 2025

    La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants

    desembre 5, 2025
    Publicacions més vistes

    Rescaten dues famílies que feien barranquisme a Bóixols perquè els nens no podien continuar per cansament i fred

    maig 13, 202317.967

    Denuncien l’obertura d’una pista de més de 300 metres de llarg en una zona boscosa protegida de Coll de Nargó

    setembre 5, 202317.125

    Un veí de Puigcerdà deixa en herència 7,2 MEUR a la Residència i a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 20, 20229.408
    Pirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    • Avís legal
    • Cookies
    © 2025 Pirineus Digital - Cadena Pirenaica.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.