JOFRE FIGUERAS DOY (La Seu d’Urgell).- Els actes previs a la Fira de Sant Ermengol han arrencat aquest cap de setmana a la Seu d’Urgell amb l’estrena de noves propostes gastronòmiques. Ha estat el cas del ‘Vermutegem’, que dissabte al migdia s’ha fet al pati de la Biblioteca Sant Agustí per oferir una degustació de diferents productes acompanyats del vermut Murcarols de la Pobla de Lillet. Una iniciativa que ha comptat amb el responsable d’aquesta bodega i la botiga Queviures Conxita i que ha omplert les 30 places disponibles.
També aquest dissabte a l’Espai Ermengol s’ha fet un tast comentat dels formatges guanyadors de la passada edició del Concurs de Formatges Artesans, a càrrec d’Eugeni Celery de la Formatgeria Eugene, dintre el cicle Parlem de Formatges. La tercera proposta va ser un sopar dedicat als formatges que es va fer divendres al restaurant Castell de Ciutat organitzat per l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell i que també ha sigut una novetat en el programa.