L’Alta Ribagorça dona el tret de sortida als Vermuts gastronòmics musicals a La Vall de Boí. La proposta celebra la segona edició, durant aquest mes de maig, amb música en viu i degustació de productes locals. L’objectiu és fomentar la relació entre la població dels tres municipis de la comarca.
El president del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, Albert Palacín, ha agraït la iniciativa de l’anterior equip de govern i remarca que “sabem que al maig la població té més disponibilitat i és un bon inici d’un acte cultural per la gent que vivim aquí tot l’any”. En aquest sentit, explica que l’ens comarcal també organitza el Cicle de Solistes, durant l’estiu, quan hi ha més afluència de visitants.
El vermut a Barruera
La primera cita de la proposta ha tingut lloc a l’entorn de l’església Sant Feliu, a Barruera. La jornada ha estat amenitzada per la banda Wasteland Babies, que versiona i adapta temes de Blues i Rock.
Pel que fa a la part gastronòmica, a càrrec d’El Ventador, s’ha ofert tapes de mandonguilla de xai, coca d’escalivada i rollets vegetals amb formatge de Taüll.
La meteorologia inestable finalment ha respectat l’inici de la proposta, que continuarà les següents setmanes a Vilaller, el 19 de maig; i al Pont de Suert, el dia 26.
Els Vermuts gastronòmics musicals són impulsats pel Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i el suport dels diferents ajuntaments.