Close Menu
    Més notícies

    Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils

    desembre 5, 2025

    La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana

    desembre 5, 2025

    Un projecte d’Oliana que vincula gent gran i comunitat ha estat premiat per la Universitat de Barcelona

    desembre 5, 2025

    Els centres educatius de la Ribagorça reben maletes viatgeres per fomentar la lectura

    desembre 5, 2025

    L’encesa de les llums de Nadal a la Seu d’Urgell es viurà en directe per Pirineus TV

    desembre 5, 2025

    Comencen les obres a Cal Pensament de la Seu per fer 12 pisos de lloguer assequible per a joves

    desembre 4, 2025
    Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
    Últimes notícies:
    • Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils
    • La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana
    • Un projecte d’Oliana que vincula gent gran i comunitat ha estat premiat per la Universitat de Barcelona
    • Els centres educatius de la Ribagorça reben maletes viatgeres per fomentar la lectura
    • L’encesa de les llums de Nadal a la Seu d’Urgell es viurà en directe per Pirineus TV
    • Comencen les obres a Cal Pensament de la Seu per fer 12 pisos de lloguer assequible per a joves
    • Tavascan obre aquest dissabte esquí nòrdic, circuits de raquetes i els serveis del refugi
    • El balanç d’ocupació turística 2025 de Cerdanya, Ripollès i Garrotxa capgira les dades dels últims anys
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Successos
    • Medi ambient
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • agenda
    • Opinió
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    Home»Pirineus»Propostes creatives per al relleu professional de la carnisseria i la xarcuteria
    Pirineus

    Propostes creatives per al relleu professional de la carnisseria i la xarcuteria

    L'Escola Agrària del Pallars i l'Ajuntament de Tremp organitzen una jornada tècnica per abordar els reptes del sector agroalimentari
    abril 10, 2024
    Assistents a la jornada tècnica per debatre sobre el futur del sector agroalimentari al Pallars./J.P.

    J.P. (Tremp).- L’Escola Agrària del Pallars i l’Ajuntament de Tremp han organitzat una jornada tècnica per abordar els reptes del relleu generacional al sector agroalimentari.

    ‘L’Artesania Alimentària en joc. El futur de la carnisseria i xarcuteria al Pirineu’. Així han titulat la jornada que, en el marc del programa “Al teu gust”, ha servit per dialogar sobre les perspectives de futur del sector, i reflexionar conjuntament sobre quines haurien de ser les línies de treball prioritàries per conservar-lo.

    S’ha comptat amb la participació de carnissers del Pirineu que, o bé han agafat el relleu d’un negoci del sector, o bé hi treballen des de fa molts anys. Sigui com sigui, tots els participants xarcuters i professionals de la carnisseria de taulell estan preocupats per la continuïtat del seu ofici. Com explica Damià Obach, propietari d’Embotits Obach, es necessita que el negoci “sigui prescindible perquè probablement això farà que la nova generació vulgui venir. Que no ho vegin com una cosa obligada ni tan esclava”.

    La sessió ha inclòs diverses experiències i testimonis de professionals del sector carni i xarcuter. Tots ells valoren positivament haver tingut un espai de trobada on poder compartir la seva preocupació i indagar en propostes creatives per als reptes comuns.

     

    Escola Agrària del Pallars Jornada tècnica sector agroalimentari tremp
    Share. Facebook WhatsApp Twitter Email LinkedIn Telegram

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    L’Arxiu del Pallars Jussà ha convocat la 14a Beca de recerca Mn. Jesús Castells

    desembre 3, 2025

    El pressupost de Tremp per al 2026 manté les xifres gairebé idèntiques a l’anualitat anterior

    desembre 2, 2025

    El sector vitivinícola del Pirineu treballa per promocionar arreu la qualitat del seu producte

    novembre 24, 2025
    Segueix-nos
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    La teva opinió importa

    Creus que el Black Friday perjudica el comerç local?
    15 Vots
    Vota

    Som el nou diari digital de l’Alt Pirineu. T’apropem l’actualitat de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

    Email : mbellera@cadenapirenaica.com
    Contacte: +34 653 14 37 29

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    últimes notícies

    Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils

    desembre 5, 2025

    La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana

    desembre 5, 2025

    Un projecte d’Oliana que vincula gent gran i comunitat ha estat premiat per la Universitat de Barcelona

    desembre 5, 2025
    Publicacions més vistes

    Rescaten dues famílies que feien barranquisme a Bóixols perquè els nens no podien continuar per cansament i fred

    maig 13, 202317.967

    Denuncien l’obertura d’una pista de més de 300 metres de llarg en una zona boscosa protegida de Coll de Nargó

    setembre 5, 202317.124

    Un veí de Puigcerdà deixa en herència 7,2 MEUR a la Residència i a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 20, 20229.408
    Pirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    • Avís legal
    • Cookies
    © 2025 Pirineus Digital - Cadena Pirenaica.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.