Close Menu
    Més notícies

    Radioaficionats del Pallars Jussà busquen la victòria en el concurs internacional ARRL 10m. Contest

    desembre 14, 2025

    Port Ainé inicia la temporada amb l’obertura del restaurant Clots a la cota 2.100

    desembre 14, 2025

    Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”

    desembre 12, 2025

    Rialp reobrirà definitivament al febrer l’accés a Escàs i Caregue després de l’esllavissada de l’agost

    desembre 12, 2025

    Quan el món trontolla

    desembre 12, 2025

    El Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell compta amb més de 1.800 treballs presentats

    desembre 12, 2025
    Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
    Últimes notícies:
    • Radioaficionats del Pallars Jussà busquen la victòria en el concurs internacional ARRL 10m. Contest
    • Port Ainé inicia la temporada amb l’obertura del restaurant Clots a la cota 2.100
    • Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”
    • Rialp reobrirà definitivament al febrer l’accés a Escàs i Caregue després de l’esllavissada de l’agost
    • Quan el món trontolla
    • El Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell compta amb més de 1.800 treballs presentats
    • Junts exigeix agilitat perquè els pirinencs puguin utilitzar més serveis de l’hospital d’Andorra
    • Un èxit espaterrant!
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Successos
    • Medi ambient
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • agenda
    • Opinió
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    Home»Pirineus»Propostes creatives per al relleu professional de la carnisseria i la xarcuteria
    Pirineus

    Propostes creatives per al relleu professional de la carnisseria i la xarcuteria

    L'Escola Agrària del Pallars i l'Ajuntament de Tremp organitzen una jornada tècnica per abordar els reptes del sector agroalimentari
    abril 10, 2024
    Assistents a la jornada tècnica per debatre sobre el futur del sector agroalimentari al Pallars./J.P.

    J.P. (Tremp).- L’Escola Agrària del Pallars i l’Ajuntament de Tremp han organitzat una jornada tècnica per abordar els reptes del relleu generacional al sector agroalimentari.

    ‘L’Artesania Alimentària en joc. El futur de la carnisseria i xarcuteria al Pirineu’. Així han titulat la jornada que, en el marc del programa “Al teu gust”, ha servit per dialogar sobre les perspectives de futur del sector, i reflexionar conjuntament sobre quines haurien de ser les línies de treball prioritàries per conservar-lo.

    S’ha comptat amb la participació de carnissers del Pirineu que, o bé han agafat el relleu d’un negoci del sector, o bé hi treballen des de fa molts anys. Sigui com sigui, tots els participants xarcuters i professionals de la carnisseria de taulell estan preocupats per la continuïtat del seu ofici. Com explica Damià Obach, propietari d’Embotits Obach, es necessita que el negoci “sigui prescindible perquè probablement això farà que la nova generació vulgui venir. Que no ho vegin com una cosa obligada ni tan esclava”.

    La sessió ha inclòs diverses experiències i testimonis de professionals del sector carni i xarcuter. Tots ells valoren positivament haver tingut un espai de trobada on poder compartir la seva preocupació i indagar en propostes creatives per als reptes comuns.

     

    Escola Agrària del Pallars Jornada tècnica sector agroalimentari tremp
    Share. Facebook WhatsApp Twitter Email LinkedIn Telegram

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    La biblioteca Maria Barbal promou la lectura de llibres de misteri entre els infants de Tremp

    desembre 11, 2025

    Pedra de Tartera s’adapta al còmic i busca captivar les noves generacions lectores

    desembre 9, 2025

    L’encesa de llums a Tremp enceta una agenda nadalenca plena d’activitats

    desembre 9, 2025
    Segueix-nos
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    La teva opinió importa

    Aprofitaràs les primeres setmanes d'obertura de les estacions per anar a esquiar?
    17 Vots
    Vota

    Som el nou diari digital de l’Alt Pirineu. T’apropem l’actualitat de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

    Email : mbellera@cadenapirenaica.com
    Contacte: +34 653 14 37 29

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    últimes notícies

    Radioaficionats del Pallars Jussà busquen la victòria en el concurs internacional ARRL 10m. Contest

    desembre 14, 2025

    Port Ainé inicia la temporada amb l’obertura del restaurant Clots a la cota 2.100

    desembre 14, 2025

    Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”

    desembre 12, 2025
    Publicacions més vistes

    Rescaten dues famílies que feien barranquisme a Bóixols perquè els nens no podien continuar per cansament i fred

    maig 13, 202317.968

    Denuncien l’obertura d’una pista de més de 300 metres de llarg en una zona boscosa protegida de Coll de Nargó

    setembre 5, 202317.128

    Un veí de Puigcerdà deixa en herència 7,2 MEUR a la Residència i a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 20, 20229.411
    Pirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    • Avís legal
    • Cookies
    © 2025 Pirineus Digital - Cadena Pirenaica.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.