REDACCIÓ (Puigcerdà).- L’equip francès de Les Contamines Montjoie s’ha proclamat campió de la divuitena edició del Trofeu Internacional de Cúrling Vila de Puigcerdà, després d’un intens cap de setmana de competició a la pista de gel del Club Poliesportiu Puigcerdà.
El torneig, celebrat del 10 al 12 d’octubre, ha comptat amb la participació de diversos equips internacionals i estatals provinents d’Alemanya, França, Escòcia, Suècia, la República Txeca i diferents punts de Catalunya i Espanya, que han ofert un gran nivell esportiu i un magnífic espectacle sobre el gel.
En el podi, el Les Contamines Montjoie, de França, ha estat acompanyat, per CB Pepegy, de la República Txeca, que ha quedat en segona posició, i del Barcelona que ha completat el tercer lloc.
Pel que fa als equips locals, el Puigcerdà La Tosa ha assolit la quarta posició, mentre que el Puigcerdà Junior, format íntegrament per joves jugadors del club, ha assolit la vuitena posició i, des de l’organització han destacat que aquest fet demostra un alt nivell i una gran projecció de futur. El Puigcerdà Carlit ha quedat en tretzena posició.

“El nivell esportiu ha estat molt alt i estem molt satisfets amb com s’ha desenvolupat el torneig. El nostre objectiu sempre és mantenir l’excel·lència en l’organització i oferir la millor experiència possible als participants”, ha destacat Carles de Moxó, president del Cúrling Puigcerdà.
També s’ha afegit des de l’organització que, un cop més, el Trofeu Internacional Vila de Puigcerdà s’ha consolidat com una de les cites més prestigioses del calendari europeu de cúrling, tant per la seva trajectòria com per l’ambient i la qualitat esportiva dels participants. I ja hi ha la vista posada en la dinovena edició del Trofeu Internacional Vila de Puigcerdà, que tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 d’octubre de 2026.
A més, s’ha agraït la col·laboració de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Puigcerdà, la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), Refilat i Pànxing, així com la dedicació dels membres de Cúrling Puigcerdà que, any rere any, fan possible aquest esdeveniment.


