Close Menu
    Més notícies

    La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants

    desembre 5, 2025

    Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils

    desembre 5, 2025

    La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana

    desembre 5, 2025

    La línia d’autobús Barcelona-Puigcerdà suma dues noves expedicions directes

    desembre 5, 2025

    Un projecte d’Oliana que vincula gent gran i comunitat ha estat premiat per la Universitat de Barcelona

    desembre 5, 2025

    Els centres educatius de la Ribagorça reben maletes viatgeres per fomentar la lectura

    desembre 5, 2025
    Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
    Últimes notícies:
    • La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants
    • Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils
    • La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana
    • La línia d’autobús Barcelona-Puigcerdà suma dues noves expedicions directes
    • Un projecte d’Oliana que vincula gent gran i comunitat ha estat premiat per la Universitat de Barcelona
    • Els centres educatius de la Ribagorça reben maletes viatgeres per fomentar la lectura
    • L’encesa de les llums de Nadal a la Seu d’Urgell es viurà en directe per Pirineus TV
    • Comencen les obres a Cal Pensament de la Seu per fer 12 pisos de lloguer assequible per a joves
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Successos
    • Medi ambient
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • agenda
    • Opinió
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    Home»Societat»La nova edició del cicle ‘Parlem de formatge’ inclou formacions, tallers i patrimoni
    Societat

    La nova edició del cicle ‘Parlem de formatge’ inclou formacions, tallers i patrimoni

    aniversari de la Formatgeria Abadessa
    maig 6, 2025
    Gemma Tó, regidora de promoció econòmica, i Anna López, coordinadora de l'Espai Ermengol, durant la presentació del cicle./J.P.

    JUDIT PUJOL (La Seu d’Urgell).- El cicle ‘Parlem de formatge’ compta amb nou propostes per a tastar, descobrir saber més sobre aquest aliment. Les activitats d’enguany, que començaran el 31 de maig, amb un taller de quefir, aposten pel coneixement i durant el setembre ha programat una xerrada per divulgar beneficis, mites i realitats, sobre el formatge.

    Com ha explicat Gemma Tó, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu, “aquesta proposta de formació inclou coneixements nutricionals del formatge, una novetat d’aquest any”.

    Participants en un dels tasts de l’any passat./Arxiu.

    Entre les propostes, també en destaquen maridatges en espais patrimonials com la Torre Solsona i el pati de la biblioteca. A més, la programació inclou un tast en motiu del 10è aniversari de la Formatgeria Abadessa. Segons ha detallat Anna López, coordinadora de l’Espai Ermengol, “els formatges que es tastaran són d’una edició limitada que s’estan madurant únicament i exclusivament per aquesta ocasió”.

    Els tallers i degustacions, amb aforament limitat, són de pagament i cal inscriure’s prèviament.

    Ajuntament de la Seu d'Urgell Espai Ermengol formació formatge gastronomia Parlem de formatge Tast
    Share. Facebook WhatsApp Twitter Email LinkedIn Telegram

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    Comencen les obres a Cal Pensament de la Seu per fer 12 pisos de lloguer assequible per a joves

    desembre 4, 2025

    Tavascan obre aquest dissabte esquí nòrdic, circuits de raquetes i els serveis del refugi

    desembre 4, 2025

    El balanç d’ocupació turística 2025 de Cerdanya, Ripollès i Garrotxa capgira les dades dels últims anys

    desembre 4, 2025
    Segueix-nos
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    La teva opinió importa

    Creus que el Black Friday perjudica el comerç local?
    15 Vots
    Vota

    Som el nou diari digital de l’Alt Pirineu. T’apropem l’actualitat de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

    Email : mbellera@cadenapirenaica.com
    Contacte: +34 653 14 37 29

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    últimes notícies

    La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants

    desembre 5, 2025

    Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils

    desembre 5, 2025

    La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana

    desembre 5, 2025
    Publicacions més vistes

    Rescaten dues famílies que feien barranquisme a Bóixols perquè els nens no podien continuar per cansament i fred

    maig 13, 202317.967

    Denuncien l’obertura d’una pista de més de 300 metres de llarg en una zona boscosa protegida de Coll de Nargó

    setembre 5, 202317.124

    Un veí de Puigcerdà deixa en herència 7,2 MEUR a la Residència i a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 20, 20229.408
    Pirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    • Avís legal
    • Cookies
    © 2025 Pirineus Digital - Cadena Pirenaica.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.