Close Menu
    Més notícies

    Crema totalment un altre vehicle al municipi de Montferrer i Castellbò

    desembre 15, 2025

    ERC exigeix el desplegament dels serveis de Justícia i Drets Socials a l’Alt Pirineu i Aran

    desembre 15, 2025

    Radioaficionats del Jussà busquen la victòria al concurs internacional on contacten amb Nord-amèrica

    desembre 14, 2025

    Port Ainé remarca l’aposta per la sensibilització ambiental en l’inici de la temporada

    desembre 14, 2025

    Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”

    desembre 12, 2025

    Rialp reobrirà definitivament al febrer l’accés a Escàs i Caregue després de l’esllavissada de l’agost

    desembre 12, 2025
    Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
    Últimes notícies:
    • Crema totalment un altre vehicle al municipi de Montferrer i Castellbò
    • ERC exigeix el desplegament dels serveis de Justícia i Drets Socials a l’Alt Pirineu i Aran
    • Radioaficionats del Jussà busquen la victòria al concurs internacional on contacten amb Nord-amèrica
    • Port Ainé remarca l’aposta per la sensibilització ambiental en l’inici de la temporada
    • Iniciatives pirinenques entre les premiades als “Projectes Arrelament al Territori”
    • Rialp reobrirà definitivament al febrer l’accés a Escàs i Caregue després de l’esllavissada de l’agost
    • Quan el món trontolla
    • El Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell compta amb més de 1.800 treballs presentats
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Successos
    • Medi ambient
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • agenda
    • Opinió
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    Home»Societat»La nova edició del cicle ‘Parlem de formatge’ inclou formacions, tallers i patrimoni
    Societat

    La nova edició del cicle ‘Parlem de formatge’ inclou formacions, tallers i patrimoni

    aniversari de la Formatgeria Abadessa
    maig 6, 2025
    Gemma Tó, regidora de promoció econòmica, i Anna López, coordinadora de l'Espai Ermengol, durant la presentació del cicle./J.P.

    JUDIT PUJOL (La Seu d’Urgell).- El cicle ‘Parlem de formatge’ compta amb nou propostes per a tastar, descobrir saber més sobre aquest aliment. Les activitats d’enguany, que començaran el 31 de maig, amb un taller de quefir, aposten pel coneixement i durant el setembre ha programat una xerrada per divulgar beneficis, mites i realitats, sobre el formatge.

    Com ha explicat Gemma Tó, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu, “aquesta proposta de formació inclou coneixements nutricionals del formatge, una novetat d’aquest any”.

    Participants en un dels tasts de l’any passat./Arxiu.

    Entre les propostes, també en destaquen maridatges en espais patrimonials com la Torre Solsona i el pati de la biblioteca. A més, la programació inclou un tast en motiu del 10è aniversari de la Formatgeria Abadessa. Segons ha detallat Anna López, coordinadora de l’Espai Ermengol, “els formatges que es tastaran són d’una edició limitada que s’estan madurant únicament i exclusivament per aquesta ocasió”.

    Els tallers i degustacions, amb aforament limitat, són de pagament i cal inscriure’s prèviament.

    Ajuntament de la Seu d'Urgell Espai Ermengol formació formatge gastronomia Parlem de formatge Tast
    Share. Facebook WhatsApp Twitter Email LinkedIn Telegram

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    El projecte Tió solidari de l’escola Mossèn Albert Vives de la Seu recull 480 kg d’aliments

    desembre 11, 2025

    5.000 estels il·luminen la lluita contra el càncer infantil a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 10, 2025

    El Pont de Suert demana més serveis mínims en cas de noves vagues al transport de viatgers

    desembre 10, 2025
    Segueix-nos
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    La teva opinió importa

    Aprofitaràs les primeres setmanes d'obertura de les estacions per anar a esquiar?
    17 Vots
    Vota

    Som el nou diari digital de l’Alt Pirineu. T’apropem l’actualitat de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

    Email : mbellera@cadenapirenaica.com
    Contacte: +34 653 14 37 29

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    últimes notícies

    Crema totalment un altre vehicle al municipi de Montferrer i Castellbò

    desembre 15, 2025

    ERC exigeix el desplegament dels serveis de Justícia i Drets Socials a l’Alt Pirineu i Aran

    desembre 15, 2025

    Radioaficionats del Jussà busquen la victòria al concurs internacional on contacten amb Nord-amèrica

    desembre 14, 2025
    Publicacions més vistes

    Rescaten dues famílies que feien barranquisme a Bóixols perquè els nens no podien continuar per cansament i fred

    maig 13, 202317.968

    Denuncien l’obertura d’una pista de més de 300 metres de llarg en una zona boscosa protegida de Coll de Nargó

    setembre 5, 202317.128

    Un veí de Puigcerdà deixa en herència 7,2 MEUR a la Residència i a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 20, 20229.411
    Pirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    • Avís legal
    • Cookies
    © 2025 Pirineus Digital - Cadena Pirenaica.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.