JUDIT PUJOL (La Seu d’Urgell).- El cicle ‘Parlem de formatge’ compta amb nou propostes per a tastar, descobrir saber més sobre aquest aliment. Les activitats d’enguany, que començaran el 31 de maig, amb un taller de quefir, aposten pel coneixement i durant el setembre ha programat una xerrada per divulgar beneficis, mites i realitats, sobre el formatge.
Com ha explicat Gemma Tó, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu, “aquesta proposta de formació inclou coneixements nutricionals del formatge, una novetat d’aquest any”.

Entre les propostes, també en destaquen maridatges en espais patrimonials com la Torre Solsona i el pati de la biblioteca. A més, la programació inclou un tast en motiu del 10è aniversari de la Formatgeria Abadessa. Segons ha detallat Anna López, coordinadora de l’Espai Ermengol, “els formatges que es tastaran són d’una edició limitada que s’estan madurant únicament i exclusivament per aquesta ocasió”.
Els tallers i degustacions, amb aforament limitat, són de pagament i cal inscriure’s prèviament.


