J.P. (Pont de Suert).- Barruera ha acollit el primer Vermut Gastronòmic Musical que dona inici al cicle de sessions de música en directe i gastronomia organitzades pel Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça. Els propers seran els diumenges 19 i 26 de maig a Vilaller i al Pont de Suert, respectivament. El municipi en qüestió acull l’esdeveniment, que consisteix en una sessió de música en directe, acompanyada d’una oferta gastronòmica elaborada per restauradors i productors de la zona.
En paraules d’Albert Palacín, president del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, “la comarca té una important riquesa patrimonial de la qual forma part la seva gastronomia, molt valorada. En aquests vermuts gastronòmics els productors locals col·laboren amb els restauradors durant aquests tres dies, i amb la música es crea un ambient molt maco que serveix de punt de trobada per la gent de la comarca”.
El dia 19 es farà el següent, al poble de Vilaller, i el cicle es tancarà el diumenge 26 al Pont de Suert. Els vermuts musicals estan encarats a la gent del municipi, en coordinació amb el Cicle de Solistes de l’estiu, que és una activitat cultural més orientada als visitants.


