Close Menu
    Més notícies

    L’Escola del Pla de Sant Tirs inaugura un nou espai de biblioteca

    maig 24, 2025

    L’inici de tractaments de quimioteràpia a l’Hospital del Pallars evitarà 350 desplaçaments anuals

    maig 23, 2025

    El Consell Comarcal de Cerdanya torna a premiar l’emprenedoria dels joves

    maig 23, 2025

    La cursa de la Cabanera consolida definitivament la Marató

    maig 23, 2025

    La Biblioteca Sant Agustí celebra 30 anys de promoció de la lectura

    maig 23, 2025

    Oliana acollirà la 3a edició de La Carulla, la fira dedicada a la petita infància

    maig 23, 2025
    Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
    Últimes notícies:
    • L’Escola del Pla de Sant Tirs inaugura un nou espai de biblioteca
    • L’inici de tractaments de quimioteràpia a l’Hospital del Pallars evitarà 350 desplaçaments anuals
    • El Consell Comarcal de Cerdanya torna a premiar l’emprenedoria dels joves
    • La cursa de la Cabanera consolida definitivament la Marató
    • La Biblioteca Sant Agustí celebra 30 anys de promoció de la lectura
    • Oliana acollirà la 3a edició de La Carulla, la fira dedicada a la petita infància
    • El nou Hospital Comarcal de l’Alt Urgell es licitarà al 2026
    • Salàs de Pallars acull unes convivències intergeneracionals entre alumnes de 6è de primària i gent gran
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Successos
    • Medi ambient
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    Home»Societat»Arrenca la 3a edició de l’Andorra Taste centrat als països nòrdics
    Societat

    Arrenca la 3a edició de l’Andorra Taste centrat als països nòrdics

    Enguany, l’Andorra Taste Award reconeixerà la trajectòria professional de la xef catalana Carme Ruscalleda
    setembre 18, 2024
    Fotografia de família dels participants a l'Andorra Taste./Andorra Turisme.

    REDACCIÓ (Andorra la Vela).- La nova edició de l’Andorra Taste ha arrancat aquest dimecres al matí agrupant xefs, premsa especialitzada i persones interessades en la gastronomia que han omplert la sala del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany per gaudir de la primera jornada de l’esdeveniment. Sota el lema ‘Altitud vs. latitud’, aquest any el vessant professional posa el focus en la gastronomia dels països nòrdics, amb la presència de xefs destacats de Dinamarca, Suècia, Noruega i Finlàndia. Malgrat les seves distàncies i contrastos, Andorra i aquesta regió comparteixen un vincle amb la natura i una dedicació a l’autenticitat i qualitat dels seus ingredients.

    Durant l’acte inaugural que ha obert oficialment l’esdeveniment, el ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, ha destacat que “en un moment en què el visitant busca cada cop més experiències autèntiques, l’Andorra Taste ens posiciona com un destí que combina la bellesa de l’entorn natural amb una oferta culinària cada cop més excepcional”. En aquest sentit, ha recordat que l’esdeveniment s’emmarca dins “l’aposta estratègica del Govern i d’Andorra Turisme de potenciar un model de turisme gastronòmic de qualitat”.

    La trobada professional s’allargarà fins divendres quan, per primera vegada, se celebrarà una jornada de descoberta que permetrà als participants conèixer en primera persona els paisatges i productes d’Andorra. Aquell migdia es donarà pas a les jornades populars, on es podran degustar una vintena de propostes de cuiners del país, algunes d’elles aptes per a persones amb celiaquia i intolerància a la lactosa.

    Andorra Taste Award a Carme Ruscalleda

    En aquesta tercera edició, l’Andorra Taste Award reconeixerà la trajectòria professional de la xef catalana Carme Ruscalleda. La cuinera de Sant Pol de Mar ha estat la primera dona a obtenir set estrelles Michelin: tres a l’antic Restaurant Sant Pau, dos al Sant Pau de Tòquio i dos més al Moments, que actualment regenta amb el seu fill Raül Balam. Ruscalleda agafa així el relleu al xef peruà Gastón Acurio (Andorra Taste Award 2023) i al cuiner francès Michael Bras (2022).

    Andorra Andorra Taste Carme Ruscalleda Cuina de muntanya Escaldes-Engordany gastronomia Països nòrdics pirineus
    Share. Facebook WhatsApp Twitter Email LinkedIn Telegram

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    Més de 20 persones participen al curs pràctic de pedra seca per recuperar el Meüll

    maig 23, 2025

    La Seu d’Urgell es planteja sancionar els propietaris que no dilueixin les orines dels gossos

    maig 22, 2025

    Castellciutat celebra la 8a Trobada de motos clàssiques

    maig 22, 2025
    Vídeo del dia
    Segueix-nos
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    Demo
    Meteo
    La teva opinió importa

    L’Alt Pirineu i Aran ha de ser declarat territori lliure de llops?
    12 Vots
    Vota

    Som el nou diari digital de l’Alt Pirineu. T’apropem l’actualitat de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

    Email : mbellera@cadenapirenaica.com
    Contacte: +34 653 14 37 29

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    últimes notícies

    L’Escola del Pla de Sant Tirs inaugura un nou espai de biblioteca

    maig 24, 2025

    L’inici de tractaments de quimioteràpia a l’Hospital del Pallars evitarà 350 desplaçaments anuals

    maig 23, 2025

    El Consell Comarcal de Cerdanya torna a premiar l’emprenedoria dels joves

    maig 23, 2025
    Publicacions més vistes

    Rescaten dues famílies que feien barranquisme a Bóixols perquè els nens no podien continuar per cansament i fred

    maig 13, 202317.852

    Denuncien l’obertura d’una pista de més de 300 metres de llarg en una zona boscosa protegida de Coll de Nargó

    setembre 5, 202317.029

    Un veí de Puigcerdà deixa en herència 7,2 MEUR a la Residència i a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 20, 20229.255
    Pirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    • Avís legal
    • Cookies
    © 2025 Pirineus Digital - Cadena Pirenaica.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.