Close Menu
    Més notícies

    Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils

    desembre 5, 2025

    La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana

    desembre 5, 2025

    Un projecte d’Oliana que vincula gent gran i comunitat ha estat premiat per la Universitat de Barcelona

    desembre 5, 2025

    Els centres educatius de la Ribagorça reben maletes viatgeres per fomentar la lectura

    desembre 5, 2025

    L’encesa de les llums de Nadal a la Seu d’Urgell es viurà en directe per Pirineus TV

    desembre 5, 2025

    Comencen les obres a Cal Pensament de la Seu per fer 12 pisos de lloguer assequible per a joves

    desembre 4, 2025
    Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
    Últimes notícies:
    • Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils
    • La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana
    • Un projecte d’Oliana que vincula gent gran i comunitat ha estat premiat per la Universitat de Barcelona
    • Els centres educatius de la Ribagorça reben maletes viatgeres per fomentar la lectura
    • L’encesa de les llums de Nadal a la Seu d’Urgell es viurà en directe per Pirineus TV
    • Comencen les obres a Cal Pensament de la Seu per fer 12 pisos de lloguer assequible per a joves
    • Tavascan obre aquest dissabte esquí nòrdic, circuits de raquetes i els serveis del refugi
    • El balanç d’ocupació turística 2025 de Cerdanya, Ripollès i Garrotxa capgira les dades dels últims anys
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Successos
    • Medi ambient
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • agenda
    • Opinió
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    Home»Societat»La Primera Festa de Cuina Pirinenca de Cerdanya supera totes les expectatives
    Societat

    La Primera Festa de Cuina Pirinenca de Cerdanya supera totes les expectatives

    L'èxit ja fa pensar als organitzadors en una pròxima edició amb augment de places de comensals
    octubre 24, 2025
    Elaboració d'un dels plats del tast durant la festa / E.M.

    M.B.F. (Puigcerdà).- Aquest dijous al vespre, l’Hotel Park de Puigcerdà ha acollit la Primera Festa de Cuina Pirinenca de Cerdanya. Un esdeveniment que ha superat totes les expectatives després que s’hagués d’ampliar el nombre de places per comensals, ja que es van exhaurir de seguida. En aquesta ocasió hi va haver 130 assistents, però ja es plantegen ampliar les localitats de cara a futures edicions de l’esdeveniment, perquè des de l’organització han comentat que molta gent no va poder aconseguir entrada.

    Detall d’una de les creacions que es van poder tastar / E.M.

    La finalitat de l’acte és promoure el producte de la terra i col·laborar amb els productors locals. En aquest sentit, s’han pogut fer 11 tasts i maridatges elaborats amb productes de km0 per restaurants de la comarca i acompanyats de vins de cellers de proximitat. També s’ha pogut fer una degustació dels productes elaborats per dos formatgers de la comarca.

    A banda, s’ha comptat amb la presència de dos xefs convidats, un amb Estrella Michelin i un amb un Sol Repsol: Julien Blaya, de Toques Blanches de Roussillon, i Francesc Rovira, de la Fonda Xesc de Gombren.

    Un dels cuiners assistents a la mostra amb la seva creació / E.M.

    Els assistents han valorat molt positivament la iniciativa. Precisament, el públic ha estat molt local, de la comarca i zones veïnes i tant del sector de la restauració com gent diversa que els agrada gaudir de la gastronomia. Aquesta assistència del territori ha estat molt ben rebuda pels organitzadors, ja que el fet de fer-ho en aquesta època de l’any ja busca una mica això.

    Aquesta acció, que preveu acollir unes cent persones, s’emmarca dins dels actes programats amb motiu del nomenament aquest 2025 de Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia.

    L’acte compta amb el suport del Consell Comarcal de la Cerdanya, l’IDAPA i el departament d’Agricultura, ramaderia, pesca, alimentació i medi natural de la Generalitat de Catalunya.

     

    cerdanya Cuina Pirinenca formatges gastronomia km0 Puigcerdà Societat tasts Vins
    Share. Facebook WhatsApp Twitter Email LinkedIn Telegram

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils

    desembre 5, 2025

    La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana

    desembre 5, 2025

    Un projecte d’Oliana que vincula gent gran i comunitat ha estat premiat per la Universitat de Barcelona

    desembre 5, 2025
    Segueix-nos
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    La teva opinió importa

    Creus que el Black Friday perjudica el comerç local?
    15 Vots
    Vota

    Som el nou diari digital de l’Alt Pirineu. T’apropem l’actualitat de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

    Email : mbellera@cadenapirenaica.com
    Contacte: +34 653 14 37 29

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    últimes notícies

    Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils

    desembre 5, 2025

    La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana

    desembre 5, 2025

    Un projecte d’Oliana que vincula gent gran i comunitat ha estat premiat per la Universitat de Barcelona

    desembre 5, 2025
    Publicacions més vistes

    Rescaten dues famílies que feien barranquisme a Bóixols perquè els nens no podien continuar per cansament i fred

    maig 13, 202317.967

    Denuncien l’obertura d’una pista de més de 300 metres de llarg en una zona boscosa protegida de Coll de Nargó

    setembre 5, 202317.124

    Un veí de Puigcerdà deixa en herència 7,2 MEUR a la Residència i a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 20, 20229.408
    Pirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    • Avís legal
    • Cookies
    © 2025 Pirineus Digital - Cadena Pirenaica.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.