Close Menu
    Més notícies

    La Fira de Nadal de la Pobla de Segur estrena nou espai amb bona rebuda

    desembre 6, 2025

    La restauració ambiental del Pla de Salito conservarà una planta aquàtica única de la zona

    desembre 5, 2025

    La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants

    desembre 5, 2025

    L’Alt Urgell dissenya un pla per ajudar a la integració de les persones nouvingudes

    desembre 5, 2025

    Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils

    desembre 5, 2025

    La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana

    desembre 5, 2025
    Facebook X (Twitter) LinkedIn WhatsApp
    Últimes notícies:
    • La Fira de Nadal de la Pobla de Segur estrena nou espai amb bona rebuda
    • La restauració ambiental del Pla de Salito conservarà una planta aquàtica única de la zona
    • La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants
    • L’Alt Urgell dissenya un pla per ajudar a la integració de les persones nouvingudes
    • Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils
    • La Vall de Boí obre les portes de l’Espai d’Acollida Outdoor Park aquest cap de setmana
    • La línia d’autobús Barcelona-Puigcerdà suma dues noves expedicions directes
    • Un projecte d’Oliana que vincula gent gran i comunitat ha estat premiat per la Universitat de Barcelona
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Successos
    • Medi ambient
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • agenda
    • Opinió
    Pirineus DigitalPirineus Digital
    Home»Societat»Onze plats km0 seran els protagonistes de la primera Festa Cuina Pirinenca
    Societat

    Onze plats km0 seran els protagonistes de la primera Festa Cuina Pirinenca

    Un centenar de persones assistiran en aquesta primera edició, que gairebé ja ha exhaurit localitats
    octubre 22, 2025
    Representants de la Festa Cuina Pirinenca de Cerdanya que participaran a l'acte / Ass. Cuina Pirinenca de Cerdanya

    REDACCIÓ (Puigcerdà).- Aquest dijous al vespre, l’Hotel Park de Puigcerdà acull la primera edició de la Festa Cuina Pirinenca de Cerdanya. Un esdeveniment on s’han unit 11 cuiners i 11 vinaters per oferir plats elaborats amb producte del territori en forma de tast.

    Cartell de la primera edició de la festa / Associació de cuina pirinenca de Cerdanya

    La jornada, que ja gairebé ha exhaurit les localitats disponibles, vol ser un aparador de la riquesa gastronòmica i vitivinícola del Pirineu. En aquest sentit, els assistents podran degustar 5 entrants, 4 plats principals i dues postres. Tots ells elaborats pels xefs de l’associació en col·laboració amb dos xefs convidats, un amb Estrella Michelin i un amb un Sol Repsol: Julien Blaya, de Toques Blanches de Roussillon, i Francesc Rovira, de la Fonda Xesc de Gombren. A la festa també s’hi sumen dos formatgers de la comarca que oferiran una degustació dels seus productes.

    L’esdeveniment neix amb la voluntat de continuar creixent any rere any per donar a conèixer el ric patrimoni gastronòmic de Cerdanya, al mateix temps que es vol crear sinergies entre restauradors, vinaters i productors agroalimentaris en general. Cal remarcar que es tracta d’un projecte transfronterer, ja que hi ha cuiners de les dues bandes de la frontera. A més, se’n destaca l’interès de ser una activitat pensada per gent del territori.

    Aquesta acció, que preveu acollir unes cent persones, s’emmarca dins dels actes programats amb motiu del nomenament aquest 2025 de Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia.

    L’acte compta amb el suport del Consell Comarcal de la Cerdanya, l’IDAPA i el departament d’Agricultura, ramaderia, pesca, alimentació i medi natural de la Generalitat de Catalunya.

    cerdanya cuina Festa Cuina Pirinenca gastronomia Hotel Park Puigcerdà vi Xefs
    Share. Facebook WhatsApp Twitter Email LinkedIn Telegram

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR

    Comença a caminar el projecte per fer habitatge accessible a Cal Forner Vell de Guils

    desembre 5, 2025

    La línia d’autobús Barcelona-Puigcerdà suma dues noves expedicions directes

    desembre 5, 2025

    Comencen les obres a Cal Pensament de la Seu per fer 12 pisos de lloguer assequible per a joves

    desembre 4, 2025
    Segueix-nos
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    La teva opinió importa

    Creus que el Black Friday perjudica el comerç local?
    15 Vots
    Vota

    Som el nou diari digital de l’Alt Pirineu. T’apropem l’actualitat de l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, Cerdanya i els Pallars Jussà i Sobirà.

    Email : mbellera@cadenapirenaica.com
    Contacte: +34 653 14 37 29

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    últimes notícies

    La Fira de Nadal de la Pobla de Segur estrena nou espai amb bona rebuda

    desembre 6, 2025

    La restauració ambiental del Pla de Salito conservarà una planta aquàtica única de la zona

    desembre 5, 2025

    La Generalitat aposta per promocionar els llibres pirinencs entre els infants

    desembre 5, 2025
    Publicacions més vistes

    Rescaten dues famílies que feien barranquisme a Bóixols perquè els nens no podien continuar per cansament i fred

    maig 13, 202317.967

    Denuncien l’obertura d’una pista de més de 300 metres de llarg en una zona boscosa protegida de Coll de Nargó

    setembre 5, 202317.125

    Un veí de Puigcerdà deixa en herència 7,2 MEUR a la Residència i a l’Hospital de Cerdanya

    desembre 20, 20229.408
    Pirineus Digital
    • Inici
    • Política
    • Societat
    • Economia
    • Cultura
    • Esports
    • Opinió
    • Avís legal
    • Cookies
    © 2025 Pirineus Digital - Cadena Pirenaica.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.