FERRAN BLANCH (Tremp).- Aquest dilluns, ha tingut lloc a Tremp el Cuinatast, un taller de més de dues hores en què s’ha cuinat un entrant, un primer i un segon plat amb corder i bolets a càrrec d’Oriol Pallarès, de l’empresa de càtering ‘És Pallarès’. Els assistents han pogut degustar els plats que han elaborat conjuntament en finalitzar l’activitat.
Quant a la tipologia de participants, Pallarès ha explicat que es tracta majoritàriament de “mestresses de casa que volen fer coses diferents, molt interessades en saber més sobre varietats i punts de cocció”. Amb elles ha preparat una amanida tèbia amb uns files de corder i rovellons confitats, un arròs caldós de corder i mucosa, i una caldereta amb ceps, per donar-li un toc més muntanyenc.
L’activitat està inclosa dins del programa Cordevi, tot un seguit d’activitats relacionades amb la gastronomia del Pallars Jussà en general, i més concretament amb el corder i el vi, però també dins de les Jornades Micològiques del Pallars Jussà.