REDACCIÓ. (Pont de Suert).- Aquest diumenge passat, la plaça Mercadal del Pont de Suert va acollir el tercer i últim vermut gastronòmic musical a l’Alta Ribagorça, que va estar amenitzat per l’electrofolk de Ricard Ros i Roig.
El músic català va presentar el seu nou projecte musical centrat en la cornamusa catalana, el sac de gemecs. Les noves peces, reivindicatives i punyents, s’acompanyen d’electrònica amb sintetitzadors i caixes de ritmes així com d’instruments de tradició com flautes, flabiol, tamborí, violí, trompeta, guitarra i veu. Als fogons, el va acompanyar Óscar Martín, del restaurant la Granja d’Erill la Vall, que va oferir una proposta formada per taco de xai de casa Carlà amb parmentier de trompeta de la mort, tortel·lini de corada de casa Cunilla amb salsa de formatge truc de Taüll i pinxu de croquetes de cep sobre una torrada de panical blau, nous i mel.