JUDIT PUJOL ODÉN.- El cicle ‘Parlem de formatge’ començarà aquest dijous amb un taller a la formatgeria Mas d’Eroles, que ja compta amb les places completes. L’activitat, que servirà per aprendre a fer formatge de pasta filada, tindrà una participació d’una desena de persones, algunes de les quals estan interessades a obrir un possible obrador artesà en un futur.
La tècnica de l’Espai Ermengol, des d’on es coordina el cicle, Anna López, ha remarcat que l’activitat permet “conèixer també la part de la producció del formatge, ja que ens agrada molt degustar, saber-lo tallar o com combinar-lo, però també és important donar importància a saber com s’elabora, a aquesta part més artesanal”.
Des de l’Espai Ermengol s’ha creat una llista d’espera per si surt alguna baixa d’últim moment i s’està estudiant ampliar les places perquè totes les persones interessades hi puguin participar.
El cicle compta amb un total de nou propostes i la següent serà ja el 29 de setembre. López ha apuntat, però, que “estem veient que la gent ja s’està inscrivint a algunes de les activitats que farem més endavant, de manera que fem una crida perquè la gent que hi estigui interessada no badi i s’hi apunti, perquè totes tenen un aforament limitat, excepte l’activitat infantil, que és un contacontes a la biblioteca”.
Les inscripcions a totes les activitats del cicle es poden fer al web agenda.laseu.cat.