M.B.F. (Tremp).- Aquesta tardor torna una nova edició del festival gastronòmic del Pallars, Cordevi, una iniciativa que arriba a la sisena edició i que comptarà amb activitats diverses de promoció de gastronomia local i patrimoni. El festival, coordinat des de l’Ajuntament de Tremp i el programa Al teu gust, aliments del Pallars, comptarà amb diferents activitats que es duran a terme a pobles d’arreu de la comarca del Pallars Jussà per tal de conèixer els productes, els productors i el seu entorn.
Així, la regidora de Promoció Local de l’Ajuntament de Tremp, Sandra Hervás, ha explicat que “aquest any, el Cordevi començarà l’última setmana de setembre amb el Festival Vianda de la Pobla de Segur; el mateix 29 de setembre, com a espectacle estrella hi haurà un concert de Koko-Jean & The Tonics; i el festival finalitzarà el 12 de novembre amb la fira de Salàs.
Hervás també ha indicat que es tornarà a dur a terme el CuinaTast, “per donar l’oportunitat de fer tallers de cuina, tant a Pobla com a Tremp”, així com dues ‘miniverses’, que són “espais de conversa acompanyats de vi”.
La iniciativa compta amb el suport de diferents entitats públiques i agents privats a l’hora de dissenyar un programa el més ampli possible. A més, com en la darrera edició, el programa incorporarà diverses jornades tècniques per a restauradors i productors.