J.P.O. (Oliana).- El Restaurant Cal David, situat a les instal·lacions del Càmping Oliana, ha obert portes aquest dissabte. L’equipament es troba a la sortida nord d’Oliana, on disposa d’un gran aparcament i un espai exterior, on s’hi programaran espectacles amb música en directe a l’estiu.
Cal David el formen, de moment, quatre persones: 3 personal de cuina, 1 de sala i el David Altarriba, el seu gerent, serà el responsable que tot funcioni.

L’oferta gastronòmica
L’espai presenta una oferta gastronòmica tradicional de llocs de muntanya, amb la brasa com a protagonista. Altarriba explica que “entre setmana s’ofereix un menú de 12 euros i el cap de setmana un de 16 euros, on es prioritza que els proveïdors siguin d’Oliana”. A la nit s’oferiran plats combinats, tapes i brasa.
La cuina obrirà de 8h del matí a 16h de la tarda i de 19.30h del vespre fins les 23h de la nit.
Tot i que els clients del càmping són la principal clientela, el lloc té un gran potencial per estar situat davant la C-14. “És una carretera molt transitada i pot ser espectacular, això és el que espero”, assegura Altarriba. Així com veïns i veïnes d’Oliana i pobles dels voltants, amb un gran menjador on acollir tothom.

Dia d’inauguració
Aquest dissabte, 04 de febrer, s’ha inaugurat oficialment Cal David. Els propietaris del Càmping Oliana han estat els primers a felicitar el David, pel nou restaurant, amb un ram de flors.
Al migdia una quarantena de persones s’han agrupat a l’espai per tallar-ne la cinta a la porta principal i descobrir-ne l’interior, amb nou mobiliari i una estètica diferent.
Després dels parlaments, els assistents han gaudit d’un aperitiu, un beure i l’acte ha tancat amb un detall dels treballadors, pel gerent. Un pastís que ha donat per inaugurat oficialment el restaurant.

La història del David Altarriba
El servei de restauració del Càmping Oliana va tancar fa uns mesos, i els propietaris de les instal·lacions van demanar al David, amb una llarga experiència en l’hostaleria, que crees el seu propi espai.
Altarriba, originari de Manresa, és la primera vegada que es posa al capdavant d’un restaurant i ho fa amb molta “il·lusió i energia”, segons explica “és la meva oportunitat i no defraudaré a ningú. Vull tenir bon producte, ja tinc uns bons companys de feina”.
Després de 4 setmanes de treball, el restaurant Cal David, ha obert oficialment les seves portes.